Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2009, 07:06:52
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Puteti sa cititi mai multe despre Japonia pe acest site: http://www.nipon.ro/
Eu am o prietena buna care a locuit timp de 9 ani in Japonia,fiind casatorita dealtfel si cu un japonez.
Prima data cand am cunoscut-o,am crezut ca ceva nu este in regula...avea atat de mult bu simt,un limbaj atat de politicos,total atipic,ca dovada,multe persoane considerau ca exagereaza,abia mai tarziu am inteles,cand mi-a explicat unde a trait atatia ani,ca,in realitate,era amprenta stilului de viata japonez pe care il asimilase.
Am vazut si multe poze,mi-a povestit multe detalii despre viata acolo:cum muncesc,cum se distreaza,evenimentele importante din viata lor,respectul cu care trateaza pe oricine( imi povestea ca atunci cand era primele zile acolo,fiind la un semafor a avut tendinta sa intoarca privirea se uite in masina alcuiva,sotul ei atragandu-i atentia ca asa ceva nu se face.Acolo nu exista barfa ca la noi,pe nimeni nu intereseaza ce se afla in ograda celuilalt sau daca a murit si capra vecinului.)
Aceste relatari nu le stiu doar de la prietena mea,ci si de la alte cunostinte care au ajuns in Tara Soarelui Rasare chiar fie si pentru o excursie.
Si sa nu credeti ca ei au ajuns unde sunt degeaba: au ajuns pentru ca muncesc enorm,totul este de o punctualitate si o disciplina matetematica si deasemenea sunt ponderati in orice,acel cult pentru frumos care incepe cu casa in care locuiesc si se termina cu gradinile splendide pe care le au:

http://www.youtube.com/watch?v=jCX2gYORv1o
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi mihailt Generalitati 13 02.03.2012 12:27:45
Exit poll conform cu tronsoanele orare standard laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 15 07.12.2009 13:43:03
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? sophia Pocainta 97 10.08.2009 21:00:17
modificare privilegii, conform Constitutiei trandafiralb Stiri, actualitati, anunturi 2 24.02.2009 09:55:28