![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Anna are dreptate. Cristi eu stiu ca tu vrei smerenie, dar sa nu cadem in extreme, ca nu foloseste nimanui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de ce sa nu fie reclama? Si Hristos si Apostolii faceau reclama, o mers prin toata lumea, n-o stat acasa sa leneveasca. Si nici macar n-am cerut reclama la ortodoxie, citeste cu atentie. Am cerut reclama la activitatile sociale, si nu reclama de cat de minunate is, ci reclama de cat ajutor au nevoie si cat de mult bine ar face ca oamenii sa mai mearga sa puna mana...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar am sa parasesc aceasta conversatie. Deja forumul devine ne-dialog, ci o serie de monoloage.
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie să vezi : 1 - Ce reprezintă bunul simț , 2- La ce folosește , 3 - Câte lucruri bune , atrage bunul simț .
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ORTODOXIA SI ECUMENISMUL | cristir | Despre Biserica Ortodoxa in general | 563 | 08.07.2013 03:58:38 |
Ortodoxia este... | Ion Pop | Generalitati | 21 | 30.12.2012 20:34:23 |
Ortodoxia | dobrin7m | Dogmatica | 64 | 25.09.2011 20:23:28 |
ORTODOXIA | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 73 | 14.08.2008 13:43:58 |
Ortodoxia | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 33 | 03.11.2007 14:59:22 |
|