![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca te ajuta, dar vreau sa sti ca dupa ce am pierdut sarcina in 8 luni (o fetita)la o distanta de aproape un an am ramas iar insarcinata si am nascut un baietel de toata frumusetea, energic si frumos, baietel ce imi umple viata dar si tot timpul, este un nazdrava. Sunt absolut sigura ca si tu vei avea parte de un copil sanatos dar cu toate acestea atat baietelul tau care a murit cat si fetita mea vor ramane unicat in inima ta si in inima mea si locul lor nu va fi niciodata luat de nimeni si nimic. |
|
||||
|
||||
![]()
Plang cu adevarat cand citesc astfel de postari. Ma supar din nimicuri, devin nemultumit in situatii cand ar trebui sa multumesc, ... si sunt altii cu suferinte adevarate.
Sa va intareasca Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate nu stiu ... imi este teama si ma doare sufletul. Am mai pierdut doua sarcini, la cinci si la doua luni.
Poate o sa avem copilul mult dorit, sau poate nu...Dumnezeu stie mai bine cum o sa fie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta suferinta. Sa va intareasca Dumnezeu.
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
|
||||
|
||||
![]()
Aici vine partea grea si oarecum neincredera, teama, pentru ca nu doar aparent sunt sanatoasa (suntem) si analizele arata acest lucru. Am facut f multe analize si am vorbit cu mai multi medici si concluzia... ghinion.
Incredera si rugaciunile catre Dumnezeu mi-au mai ramas. |
|
|||
|
|||
![]()
Era atat de mica si de firava copila mea...la 24 de sapt s-a nascut...nu am putut sa o botez decat ca preotul sa o ude cu aghiazma...si sa ii citeasca rugaciuni...altfel nu puteam pt ca traia prin aparate, respira prin ele... si daca o scoteam, nu mai era... Si a fost sa nu mai fie... dupa cateva zile frumoase, petrecute impreuna...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne.... as vrea sa va pot spune, la fiecare, macar un cuvant de consolare. Ce pot sa va spun este ca ingerasii nostri sunt bine acolo unde sunt. Eu asta simt si sigur o sa imi dati drepate, poate nu acum.....cand sunteti atat de "obosite" si de ravasite. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu sufletul nebotezat? | serb_crina | Generalitati | 25 | 20.01.2013 20:06:31 |
Ea ortodoxa - el nebotezat in nici un fel | tinutza | Nunta | 13 | 26.09.2011 23:19:57 |
Copilul nebotezat poate fi inmormantat in cimitir? | Mada1ina | Intrebari utilizatori | 20 | 11.02.2011 20:29:05 |
Nebotezat si necununati | roman2010 | Generalitati | 14 | 15.01.2011 23:01:29 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
|