![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu lichelele de genul astora ar trebui noi ca popor sa ne manifestam lipsa de civilizatie.
Sa fim mai sicilieni! sau mai bine chiar, corsicani, care am vazut cum ciuruiesc portile primariei cu pusti de vinatoare daca CUMVA ALESUL LOR nu II REPREZINTA!!!!!!!!! iar politia nu spune nici PIS, ca altfel o iau si ei rau de tot pe cocoasa Aproape toate semnele de circulatie sunt ciuruite pe acolo Se vede ca sudicii astia se trag din neam de Pirati! Bravo lor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
De ce OARE, la ce te referi?, esti oare de parerea ca ar trebui ca promisiunile electorale incalcate sa fie trecute cu vederea si restul sa-si vada de mamaliga lor?.
Un om serios, o comunitate serioasa nu trece cu vederea asa ceva si nu permite acestor impostori instalati din afara sa se ascunda in spatele justitiei corupte pentru a-si face mendrele cu noi cu toti ci intr-un fel sau altul il iei la rost. Din pacate ei profita de acest popor si in mod viclean stiu ca crestinul roman inghite tot ce i se serveste ca deh,e smerit si nu o sa ne ia la rost ci o sa accepte orice compromis. De aceea cu atit mai mult se adevereste vorba: Ne meritam conducatorii |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa mai sunt si altii precum corsicanii care desi stiu ca poate rebufnesc uite asa, de ai dracu ce sunt, chiar si fara un rost clar care va duce la o rezolvare constructiva. Insa stiu ca daca ii ard o mama buna de bataie celui care le-a gresit, invata toata comunitatea din asta si atunci asa cum spune si Anca cei care vor veni la conducere DUPA EL se vor gindi de doua ori daca este o idee buna sa mai calce in strachini sau nu, intelegi Bataie din iubire, intru indreptare...si sa stii ca functioneaza negresit! iar ciuruirea primariei este o marturie la prima mina |
|
|||
|
|||
![]()
Citeodata stau si ma gindesc ca toate rascoalele din 1907 si alte nemultumiri, rebeliuni, si altele sunt inventii ale istoricilor comunisti sau poporul de atunci a emigrat si tara s-a umplut de un alt popor cu muuult mai docil?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am intalnit de cateva ori reactii de felul urmator : citez de pe un alt site...
"oricat incercati, nu puteti impiedica implinirea cuvintelor din Sf.Scriptura. Ce este scris oricum se va intampla,chiar daca mazgaliti niste buletine de vot, fapt ce mi se pare de ras". Acest mod de a gandi este strain de duhul ortodox! E indemn la nepasare, delasare, descurajare etc, Duhurile aferente...toate dracesti! CUVANTUL se va implini oricum! Insa de noi depinde in mare masura cand se vor implini proorociile, daca mai castigam timp de pocainta, ori nu. Stim cu totii ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului...si Sfintii din Cer lupta laolalta cu oamenii (carora le pasa) ca sa mai castigam timp de pocainta! Stand nepasatori, ii dezarmam pe Sfinti prin necredinta si delasarea noastra si pe acest fond ii lasam pe draci cu slugile lor, sa-si implineasca in liniste planul diabolic (pecetluirea etc) , scurtandu-ne vremea de pocainta, ori de intarire a credintei... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da asa e cu sicilianii nu te poti pune ca te afli imediat in locul gresit la momemntul nepotrivit. Ei stiu ce vor!!! Si fac cum vor!!! Nu le place, scot mitraliera!!! Insa totusi nu mi-ar place asa, e prea multa violenta!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||