![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Astazi m-am convins de lucru, si anume ca, un neoprotestant nici o cana de apa nu da fara sa urmareasca ceva, mai exact sa-l aduca si pe cel insetat in erezia lui".
Mare dreptate are omu acest parinte .... mai mult va las pe voi sa comentati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre desfranati, hoti, alcoolici... Cuvantul lui Dumnezeu este categoric. "Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii, nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici hraparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu." (1 Corinteni 6:9,10). Si nu va putera sa-i scape nici o biserica, nici o slujba sau altele de genul asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre alcoolici, hoti, desfranati s.a, s-au mai vazut cazuri in care sa se pocaiasca pe patul de moarte, dar sectar/eretic care sa faca asa ceva, nu s-a mai vazut! Acum intelegem de ce dracii nu se "ambaleaza" asa tare cu patimi asupra sectarilor, le este de ajuns ca-s sub anatema. Doamne, ai mila si de sectari, si adu-i inapoi la Dreapta-Credinta! _____ Har si Pace de la Domnul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Supuneti-va dar lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului si el va fugi de la voi." (Iacov 4:7) Daca dracii se "ambaleaza" cu patimi asupra dvs. este pentru ca le permiteti si pentru ca v-ati indepartat de Dumnezeu. Nicidecum pentru ca ati fi credincios adevarat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Luca 11, 24-26 "Când duhul cel necurat iese din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă, și, negăsind, zice: Mă voi întoarce la casa mea, de unde am ieșit. Și, venind, o află măturată și împodobită. Atunci merge și ia cu el alte șapte duhuri mai rele decât el și, intrând, locuiește acolo; și se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi." Eu nu cred ca oamenii imbunatatiti, care vor sa slujeasca Lui Dumnezeu sunt scutiti de greutati, de ispite mari, de suferinte. Din contra, ei vor avea o cruce mai grea ca aceia care sunt necredinciosi, dar suportabila prin ajutorul primit de sus. Iar daca vorbim despre patimi si pacate, astea nu dispar instantaneu in momentul in care omul se decide sa-L urmeze pe Hristos. Este de munca pana la dezpatimire.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu v-a ajuns nici o ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci, impreuna cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda." (1 Corinteni 10:13). Citat:
Formarea unui caracter placut lui Dumnezeu se face printr-o educatie dupa Cuvantul lui Dumnezeu. Invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli trebuiesc cultivate. Slujbele si ritualurile nu au nici un efect (doar se pierde timp pretios - vine omul la biserica si pleaca la fel cum a venit). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am participat la unele intalniri ale baptistilor, ale evanghelicilor si pentru mine acestea ca nu se compara cu slujbele ortodoxe. Nu as renunta la aceste ritualuri pentru nici o alta forma de intalnire cu scop sfintitor. S-a pus problema sa merg sa lucrez in strainatate pe bani frumosi, dar iti marturisesc sincer ca nu m-as muta in alta tara daca acolo nu as gasi o parohie ortodoxa prin care sa ma tin aproape de Hristos si de Biserica Lui.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti recomand sa citesti textul si nu "versetul" cum se practica pe la adunari neoprotestante, ii inteleg perfect, mai mult de un verset nu stiu sa citeasca. In schimb de la tine am pretentii mai inalte. Cat despre interpretari ilustre, cred ca Sf. Ap. Iacov nu are nevoie de ale tale. Ca si credincios adevarat, sunt, pentru ca sun Ortodox si Ortodoxia detine Adevarul. Cat sunt de ravnitor sau nu, asta Dumnezeu stie. Asadar spor la judecat in continuare, sper sa nu pic in mainile tale ca esti tare aspru. Har si pace de la Domnul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intregul text al Sfantului Apostol Pavel face referire la adaugirile sau schimbarile aduse Evangheliei propovaduita de Sfintii Apostoli. Cei care rerspecta pricipiul "sola scriptura" (numai scriptura) nu pot fi acuzati de vre-o adaugire sau schimbare a ceea ce ne-au lasat Sfintii Apostoli in epistolele lor (cuprinse in Sfanta Scriptura). Problema este la cei care se lauda cu invataturi adaugite, numite predanii sau "Sfanta Traditie". Daca doriti, va pot oferi exemple clare de adaugiri sau schimbari la invataturile Sfintilor Apostoli. "Va indemn sa va luptati pentru credinta care a fost data sfintilor o data pentru totdeauna" (scria Sfantul Apostol Iuda in sec 1.) Se spune "credinta data sfintilor o data pentru totdeauna". Asta inseamna sa ne ferim de adaugirile si schimbarile aparute de-a lungul a 2000 de ani. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|