Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2009, 19:25:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Arhimandritul Teofil Părăian

"Eu, personal , cred că nu trebuie neapărat să te spovedești la un singur duhovnic, după ce te-a pus un duhovnic pe calea cea bună. Vin atâția oameni la spovedit, care nu știu ce să spună, în sensul că nu-i interesează, nu iau aminte la sufletul lor. Dar sunt și oameni care trăiesc o viață superioară și n-au ce spune, la drept vorbind ! Pentru că lucrurile nu-s chiar așa , cum zic unii : "Părinte, la top pasul păcătuim !" . Nu-i adevărat ! Păcatul este călcarea legii lui Dumnezeu cu deplină voință și ștință. Și-atunci, dacă totuși faci niște lucruri negative, să zicem , nu toate-s păcate ! Păcate sunt acelea când, de exemplu, știi că nu trebuie să furi și furi. Atunci e păcat ! Dar dacă faci o greșeală, e altceva ; de exemplu, dacă nu știi că-n 29 august este zi de post și mănânci de dulce. Dacă - țî atrage cineva atenția : "Măi frate, fii atent că astăzi este post", altă dată ești atent și postești. Asta-i greșeală, nu păcat, pentru că n-ai urmărit tu să faci un rău".

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spovedanie alex.petrisor Pocainta 8 11.09.2011 14:43:05
un fel de spovedanie !? ducesa Pocainta 15 11.07.2011 07:33:05
Rugaciunea de la Spovedanie scomanescu Intrebari utilizatori 0 18.03.2011 23:03:47
Spovedanie mirc Generalitati 29 28.04.2010 16:07:32
spovedanie cleopa Preotul 5 02.07.2008 22:28:11