![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Uitati ce ne asteapta curind,dupa pasapoartele biometrice si cipuri,si cine sint de fapt teroristii acestei lumi:
http://www.gwu.edu/~nsarchiv/torturi...cracy/program/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau uite cum putem face o varza din toate probleme lumii actuale, ajungand de la ortodoxie si apocalipsa la paranoia fata de teologie, teoria conspiratiei, politica, nationalism, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lasa-i pe oameni sa se uite si nu te mai baga unde nu te pricepi...ia-o ca rugaminte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz, asta e bine, inseamna ca discutam de pe picior de egalitate. Citat:
Ca si mai sus de altfel, bagand ecumenismul in ecuatie pe post de argument, neavand altul mai bun. E clar acum? Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca este normal ca biroul sa controleze cumva "imaginea" BOR, este benefic pentru noi. Pe de o parte trebuie sa fie si ei profesionisti, sa comunice real cu toate ongurile care actioneaza in numele BOR (lucru deloc usor, care cere munca enorma, dragoste si vocatie) pe de alta parte si ongurile trebuie sa deprinda o conduita. cred ca ceva nu functioneaza aici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atat timp cat ele au sa continue sa se implice in chestiunea 'cipusoarelor' cu atitudinea si pozitia de acum, posibilitatea de reconciliere cred ca este exclusa. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror | apophis | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 16.07.2012 22:07:24 |
Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 03:56:36 |
Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 02:49:02 |
PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 12:47:46 |
|