Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2009, 13:12:13
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit Teroristii !

Uitati ce ne asteapta curind,dupa pasapoartele biometrice si cipuri,si cine sint de fapt teroristii acestei lumi:

http://www.gwu.edu/~nsarchiv/torturi...cracy/program/
Vechi 01.06.2009, 13:21:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
Uitati ce ne asteapta curind,dupa pasapoartele biometrice si cipuri,si cine sint de fapt teroristii acestei lumi:

http://www.gwu.edu/~nsarchiv/torturingdemocracy/program/

Sau uite cum putem face o varza din toate probleme lumii actuale, ajungand de la ortodoxie si apocalipsa la paranoia fata de teologie, teoria conspiratiei, politica, nationalism, etc.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2009, 13:42:41
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sau uite cum putem face o varza din toate probleme lumii actuale, ajungand de la ortodoxie si apocalipsa la paranoia fata de teologie, teoria conspiratiei, politica, nationalism, etc.
Aline,tu esti un om grav bolnav ( ca si mine de altfel )...nici macar nu te-ai uitat la filmele care le-am pus,sint adevarate,au luat si premiu international,sint facute de generali,judecatori si procurori americani,vorbesc victimele care au fost terorizate...am impresia ca tu si ecumenistii or traiti intr-o lume iluzorie,de aparente ( sinteti habarnisti cu alte cuvinte )...ori faceti parte din ea,adica din raul ei,fiecare la masura lui.

Lasa-i pe oameni sa se uite si nu te mai baga unde nu te pricepi...ia-o ca rugaminte.
Vechi 01.06.2009, 13:53:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
Aline,tu esti un om grav bolnav ( ca si mine de altfel )...
Si de ce n-ai inceput remarca cu tine de altfel?
In orice caz, asta e bine, inseamna ca discutam de pe picior de egalitate.

Citat:
nici macar nu te-ai uitat la filmele care le-am pus,sint adevarate,au luat si premiu international,sint facute de generali,judecatori si procurori americani,vorbesc victimele care au fost terorizate...am impresia ca tu si ecumenistii or traiti intr-o lume iluzorie,de aparente ( sinteti habarnisti cu alte cuvinte )...ori faceti parte din ea,adica din raul ei,fiecare la masura lui.
Remarca mea nu era indreptata asupra filmelor in cauza ci asupra modului in care tu amesteci problemele.

Ca si mai sus de altfel, bagand ecumenismul in ecuatie pe post de argument, neavand altul mai bun.

E clar acum?

Citat:
Lasa-i pe oameni sa se uite si nu te mai baga unde nu te pricepi...ia-o ca rugaminte.
Pai cred ca orice rugaminte ar fi mai bine inteleasa daca ar fi insotita de puterea exemplui personal, nu crezi?
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 22:55:29
fantana's Avatar
fantana fantana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce intelegi tu prin "biroul s-ar fi implicat"? Cum mai exact?
La ce te referi cand spui ca "s-au separat"?
Ca n-au dat aprioric, din oficiu, binecuvantare la manifestatii?
Cam tarziu iti raspund.
Cred ca este normal ca biroul sa controleze cumva "imaginea" BOR, este benefic pentru noi. Pe de o parte trebuie sa fie si ei profesionisti, sa comunice real cu toate ongurile care actioneaza in numele BOR (lucru deloc usor, care cere munca enorma, dragoste si vocatie) pe de alta parte si ongurile trebuie sa deprinda o conduita.
cred ca ceva nu functioneaza aici.
Vechi 09.06.2009, 09:14:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fantana Vezi mesajul
Cam tarziu iti raspund.
Cred ca este normal ca biroul sa controleze cumva "imaginea" BOR, este benefic pentru noi. Pe de o parte trebuie sa fie si ei profesionisti, sa comunice real cu toate ongurile care actioneaza in numele BOR (lucru deloc usor, care cere munca enorma, dragoste si vocatie) pe de alta parte si ongurile trebuie sa deprinda o conduita.
cred ca ceva nu functioneaza aici.
ONG -urile in cauza au luat deja o pozitie directa (comunicate oficiale) si indirecta (prin publicatiile care le scot) impotriva ierarhiei BOR, deci firul dialogului e rupt undeva mai demult.

Atat timp cat ele au sa continue sa se implice in chestiunea 'cipusoarelor' cu atitudinea si pozitia de acum, posibilitatea de reconciliere cred ca este exclusa.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Basarabia e Romania-mars pt unire antiecumenism Generalitati 3 20.10.2012 00:07:38
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror apophis Stiri, actualitati, anunturi 5 16.07.2012 22:07:24
Protest eodor nastasa Generalitati 37 24.05.2010 03:56:36
Protest maryukbebe Preotul 6 31.05.2009 02:49:02
PROTEST silverstar Generalitati 14 28.10.2006 12:47:46