Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2009, 14:12:35
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SoareD Vezi mesajul
Renunta la a mai cauta sfaturi pe acest forum. Parerile sunt impartite si te pot dezorienta, cauta un duhovnic f bun si cerei ajutorul in aceasta problema. Casatoria se face o singura data si pentru ca ea nu merge asa cum trebuie e vina ambilor soti, mai mult sau mai putin. In spatele fiecarui barbat puternic este o femeie puternica. Pentru un barbat este dificil ca sotia lui sa nu ii fie sprijin si cade usor in pacat, iar pentru femeie este usor sa dea cu piciorul unui barbat pacatos si plin de vicii. Dar oare asa s-au casatorit?
Dar tu,daca ai avea o nevasta care te-ar insela timp de 2 ani jumate,care ar traumatiza copiii,care te-ar jigni si pe tine si te-ar face sa te simti ultimul om,ai sta?Ai fi chiar atat de tolerant?Da-mi voie sa am indoieli maari.
Poate ati uitat,cei care o tot indemnati sa ramana cu acel om,ca intr-o casnicie e nevoie de doi care sa traga targa la liman,nu doar de unul,pentru ca,atunci,aia nu mai e casnicie,e iad in doi,din care si niste prunci nevinovati au de suferit.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2009, 16:05:33
unortodox unortodox is offline
Member

Data înregistrării: 26.11.2008
Implicit to heaven and back

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Dar tu,daca ai avea o nevasta care te-ar insela timp de 2 ani jumate,care ar traumatiza copiii,care te-ar jigni si pe tine si te-ar face sa te simti ultimul om,ai sta?Ai fi chiar atat de tolerant?Da-mi voie sa am indoieli maari.
Poate ati uitat,cei care o tot indemnati sa ramana cu acel om,ca intr-o casnicie e nevoie de doi care sa traga targa la liman,nu doar de unul,pentru ca,atunci,aia nu mai e casnicie,e iad in doi,din care si niste prunci nevinovati au de suferit.
Alina a postat pe forumul de la crestinortodox.ro, unde noi, cei care suntem inscrisi, impartasim - cred eu - de cele mai multe ori pareri comune relativ la anumite subiecte. Parerile noastre sunt influentate in mare parte de Adevarul Unic exprimat plenar prin vocea Bisericii.
Insusi faptul ca Alina a postat pe acest forum si nu pe un altul este un mare pas inainte si arata implicit faptul ca ea cauta o rezolvare crestineasca a problemei, cauta mangaiere si alinare a starii actuale.
In scenariu propus de tine, fiecare se comporta dupa puterea proprie si spun "Doamne fereste!" sa ne trezim intr-o astfel de realitate.
Indiferent de cum ne-am comporta noi, indiferent de gradul de toleranta de care dam dovada, sfaturile bune pe care le dam raman caci - te intreb eu - nu dau oare chiar si oamenii rai sfaturi bune copiilor lor?
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum se intelege asta Danut7 Din Noul Testament 58 31.07.2011 18:50:40
ajutati-ma si pe mine Membru Generalitati 5 30.12.2010 01:51:36
ce se intelege prin slujba interconfesionala? unortodox Generalitati 28 22.04.2009 11:02:16
O speranta pentru mine... Ajutati-ma! medlyne Umanitare 37 11.11.2008 17:49:52