Citat:
În prealabil postat de heaven
Dar tu,daca ai avea o nevasta care te-ar insela timp de 2 ani jumate,care ar traumatiza copiii,care te-ar jigni si pe tine si te-ar face sa te simti ultimul om,ai sta?Ai fi chiar atat de tolerant?Da-mi voie sa am indoieli maari.
Poate ati uitat,cei care o tot indemnati sa ramana cu acel om,ca intr-o casnicie e nevoie de doi care sa traga targa la liman,nu doar de unul,pentru ca,atunci,aia nu mai e casnicie,e iad in doi,din care si niste prunci nevinovati au de suferit.
|
Alina a postat pe forumul de la crestinortodox.ro, unde noi, cei care suntem inscrisi, impartasim - cred eu - de cele mai multe ori pareri comune relativ la anumite subiecte. Parerile noastre sunt influentate in mare parte de Adevarul Unic exprimat plenar prin vocea Bisericii.
Insusi faptul ca Alina a postat pe acest forum si nu pe un altul este un mare pas inainte si arata implicit faptul ca ea cauta o rezolvare crestineasca a problemei, cauta mangaiere si alinare a starii actuale.
In scenariu propus de tine, fiecare se comporta dupa puterea proprie si spun "Doamne fereste!" sa ne trezim intr-o astfel de realitate.
Indiferent de cum ne-am comporta noi, indiferent de gradul de toleranta de care dam dovada, sfaturile bune pe care le dam raman caci - te intreb eu -
nu dau oare chiar si oamenii rai sfaturi bune copiilor lor?
Doamne ajuta!