![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Emanouela, nu te mai necaji de ce spun unii sau altii. In curand vei naste, si trebuie sa te menajezi, acest forum face tensiunea sa creasca :-) (Zic asta pt ca eu in ultima perioada a sacrcinii am avut tensiunea mare si nu a fost bine) O sa se rezolve precis problema ta, o sa fiti cununati si totul va fi bine. Nastere usoara si un copil sanatos si parinti bucurosi!
|
|||
|
|||
![]()
multumesc mult Fany....asa am sa fac.
|
|
||||
|
||||
![]()
Problema sta in felul urmator...Postul nu este mai presus decat niciuna din cele 7 Sfinte Taine ... postul nefiind o piedica pentru savarsirea Sfintei Taine a Cununiei... insa ... deoarece deobicei dupa slujba religioasa nunta e insotita de un chef nu tocmai ortodox s-a hotarat interzicerea nuntilor in post ... deci daca nunta se va limita strict slujba Sfintei Taine a Nuntii nu este nicio problema ca e in post sau in afara lui ... insa partea cu dispensa tine de episcop asa ca mai insistati!
|
|||
|
|||
![]()
multulesc Valentin, asa vom face tinand cont ca, chiar nu avem cum ajunge in tara mai devreme de decembrie si sta mai tarziu de 4 ianuarie. nu e un moft cum multi asa au crezut. multumesc mult
|
|
||||
|
||||
![]()
deci eu am spus doar cum sta problema dpdv canonic...casatoria religioasa se poate rezolva si in strainatate la o biserica ortodoxa si in afara postului...o varianta mai comoda si fara batai de cap
|
||||
|
||||
![]()
Emanouela, duhovnicul tau ce zice? Daca faci ca el, sigur nu vei gresi.
|
|
|||
|
|||
![]()
preotul unde obisnuiam sa merg cand eram in tara a fost de acord, a zis ca oficiaza el doar ca imi trebuie de la mitropolie acea cerere aprobata
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
cununia religioasa acasa | anakatoh | Nunta | 8 | 10.01.2010 22:06:25 |
Cand se face cununia religioasa si alte detalii | sophia | Nunta | 2 | 29.06.2009 11:26:56 |
cununia religioasa la tara sau la oras? | crista | Nunta | 2 | 02.06.2009 12:20:44 |
CUNUNIA RELIGIOASA | carmenpenzes | Nunta | 4 | 06.04.2008 15:22:55 |
|