Nevrednicule, stii de ce suntem numiti hoti, tigani, etc???? din cauza alor nostri parlamentari......oricat de sinistru si bizar va pare sotul meu a asistat la asa ceva la o sedinta de la Bruxelles...Laslo T. ne face in toate felurile si nimeni dintre parlamentarii romani nu se ridica sa-i dea peste ochi. sunt ocupati cu legalizarea drogurilor EBA de ex....
tinerii nu pleaca de bine din tara..... eu nu am auzit pe nimeni sa spuna imi era prea bine si am zis na, hai sa-mi fie rau..... hai sa vedem putin mai depate decat neputinta noastra de a intelege
nu UE si nici America sunt de vina, Romania si capul de peste sunt....pt ca pestele se impute de la cap.
UE nu-ti baga nik pe gat cu de-a sila.....iti impune reguli, corect, ca si religia, ca si legea....de ce insa Grecia si alte tazi mai au produse naturale???? pt ca au stiut sa le pastreze.
raul la noi e din interior nu din exterior.....suntem condusi de oameni care vand tzara bucatica cu bucatica. iar daca o sa analizati putin veti vedea ca asa este.
|