Citat:
În prealabil postat de Fani71
Nici eu nu inteleg, Geo, de ce trebuie mereu sa pui atatea majuscule si semne de exclamare. Stim sa citim si fara ele, sa stii, daca lasi spatii si paragrafe ca ceilalti. Inteleg ca esti mai dramatizant din fire, asa, dar uite la ce neintelegeri si suparari poate duce acest stil.
|
...cine are urechi de auzit sa auda... nu pot sa ma fac auzit, de aceea evidentiez prin scris... sunt din fire mai RIGUROS si imi place sa RESPECT ceea ce este sfant, si mai ales ce tine de Sf.Biserica si Sf.Slujbe!!! Iarta-ma!!!
Citat:
În prealabil postat de Fani71
sa stii ca un canon spune ca nu ai voie sa scrii cu cerneala rosie. E valabil precis si la computer :-) (ca asa scria imparatul..) Asa ca vezi matale, esti impotriva canoanelor.
|

nush ce canon e asta, poate e din vreo "biserica extraterestra" nush... eu nu am auzit NICIODATA de asa ceva...
nu veni cu "auzite" ci vino cu CONCRETUL!!! cauta si vino si scriel aici cu TRMITERE, altfel nu ma iau dupa "vorbe"!!!
ca fratiei tale NU-ti plac CANOANELE, nu e treaba mea, nu sti sa faci ascultare de Sf.Biserica!!! E adevarat ca NU toate canoanele se aplica in litera, dar nici nu se face abstractie de ele... se mentine esenta si aplica de CAZ la CAZ prin ICONOMIE!!!
Legat de acest subiect de cum se APLICA Sf.Canoane sa stii ca am postat un THREAD cu "Principiul Iconomiei" de la DREPT CANONIC si daca vei citi vei intelege cum se aplica Sf.Canoane!!!