![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Evolutia nu inseamna evolutie calitativa, neaparat.
Evolutie inseamna ca ramin doar indivizii care sint "echipati", la un moment dat, corespunzator supravietuirii mediului in care ei traiesc. De exemplu, daca brusc temperatura Terrei s-ar modifica in sus cu, sa zicem, 10 grade, ar supravietui (sa zicem) numai bacteriile ce traiesc in preajma izvoarelor sulfuroase de pe fundul oceanului. Atunci, ele ar fi cele mai evoluate fiinte de pe Pamint, mai evoluate chiar decit mamiferele. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am cerut lamurire la ceva anume... vad ca eviti sa raspunzi. Celacantul e o dovada (stiintifica) clara care dovedeste ca evolutia e o tampenie!
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate pentru tine
Uite, citeste si altceva decit bullshit-uri creationiste: http://www.antievolution.org/topics/...oelacanth.html http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB930.html http://www.don-lindsay-archive.org/c...oelacanth.html ![]() Fata de care din celacantii din imagine nu au evoluat celacantii gasiti azi? :) |
|
|||
|
|||
![]()
Topcat, ce cauti tu pe forumul asta? Du-te si-ti expune aberatiile in alta parte.
Coelacanth-ul nu are nici o treaba cu evolutia, data viitoare incerca sa aduci niste poze cu fosile reale, nu cu desenele imaginate de unii ("artist's impression", etc...). Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Si chiar si sa dovedesti ca nu are vreo treaba nu evolutia. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie personal mi se pare interesant faptul ca noi oamenii privim lucrurile de baza din perspectiva noastra si cu aceasta perspectiva asupra realitatii, incercam sa explicam nasterea Universului si a omului.
Ma refer aici la perspectiva, perceptia despre timp si spatiu. De unde stim noi ce perspectiva are Dumnezeu despre spatiu si timp? Poate pentru Dumnezeu nici macar nu exista timpul! Noi de fapt IL limitam pe El la simturile noastre, ceea ce este absurd! Si daca nu putem defini clar ceea timpul reprezinta pentru Dumnezeu, atunci mai bine s-o lasam moarta. Este ca si cum s-ar pune maimutele sa incerce sa-si explice cum se face o naveta spatiala.
|
|||
|
|||
![]()
Poate.
Poate ca Dzeu nici macar nu exista. ![]() Pai asta esti tu, o maimuta care incearca sa descrie o naveta spatiala pe care n-a vazut-o niciodata. Intrebarea mea este asemenea cu a ta: de unde stiti ce vrea Dzeu? de unde stiti ce perceptii are Dzeu? de unde stiti ca Dzeu are perceptii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cu privire la acest aspect si celelalte lucruri referitoarea la univers, eu cred ca omul nu cunoaste inca anumite legi. sau sa ma exprim mai corect, omul de rand, pt ca la un anumit nivel se fac experimente despre care noi habar nu avem. dintr-o data teoria unificarii campurilor a lui enstein si teoriile lui tesla nu prea mai par ale unor nebuni! dar asa se intampla cand unul gandeste mai repede decat restul, trebuie sa treaca vreo 50-60 de ani sa fie priceput! app. eu nu stiu fizica, doar am citit despre teoriile respective, nu sustin ca le-as putea expune sau mai stiu eu ce :)))) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista fosile reala care sa arate cum se transforma ceva in ceva diferit. Evolutionisti ca Stephen J. Gould si Niles Eldredge stiau asta bine inca din anii 70/80. Tu pe ce lume traiesti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Fosilele sunt "poze" ale evolutiei si nu filme! Evident ca exista goluri ca doar nu avem un numar infinit de fosile. Asa cum urmarind pasii unei persoane pe nisip putem spune ca a trecut pe acolo, la fel folosim si fosilele pentru a sti cum au evoluat organismele.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|