![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
o fi fost el aproapele meu, nu contest...insa de acolo pana la ai face moarte subiect pe un forum crestin-ortodox...zic eu ca e cale lunga...
|
||||
|
||||
![]()
Valentin, eu nu vad nimic rau in asta. Mai toate postarile sunt o cerere catre Dumnezeu ca el sa fie iertat de pacate. Chiar asa de reci si indiferenti am ajuns, incat trebuie sa vorbim doar de unii? Stiu, ar trebui sa luam in discutie si alte persoane. Dar pana atunci sa ne bucuram ca mai sunt oameni care privesc si spre ceilalti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte !
S-a dus unde si-a pregatit loc ...noi ar trebui sa vedem ce a facut bun in viata lui ca ce a facut rau are cine sa judece .. Michael si-a folosit faima si banii in scopuri caritabile... prin 1985 ,impreuna cu Lionel Ritchie a compus `We Are The World` iar fondurile stranse , au fost folosite pt flamanzii Etiopiei . Cantecul asta s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare ... ![]() http://www.lumeaemica.ro/video/21303...der-Other.html
|
||||
|
||||
![]()
Da, pentru ca a fost un om public care a avut o existenta controversata...
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca sunt alte probleme mai importante de abordat, decat moartea acestui artist.
Oricum, Dumnezeu sa-l ierte.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte!
De ce sa nu vorbim despre oamenii dragi care s-au dus, fie aceia si Michael Jackson? Nu vad nimic rau in a pomeni un mort, ci in a NU pomeni...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|