Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2009, 17:46:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amina Vezi mesajul
sper ca realizati ca ma uit ca curcan-n lemne la toate semnele alea. eu habar n-am avut c exista si asemenea litere. pana acum 3 zile. cand am gasit-o si am inceput sa caut semnificatia ei. si in parte, vsovi, ai dreptate; s-ar traduce Trimisul lui Dumnezeu. sau asa ceva. de aceea caut profunzimea si intelegerea acestei litere si raspunsul la intrebarea : de ce m-a ales pe mine? sunt si fericita dar si confuza. de aceea trebuie sa stiu ca sa urmez calea cea buna
Nu ne-ai spus cum ai gasit-o sau cum te-a gasit pe tine?
Te plimbai?, erai in autobuz? ti-a adus-o vintul pe o hirtie, cum?
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 22:40:50
amina amina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.07.2008
Locație: olteana 50% - munteanca 50%
Implicit

nu conteaza cum am gasit-o sau cum m-a gasit ea pe mine. trebuie doar sa sinteleg ce inseamna ca sa-mi dau seama de ce m-a ales pe mine. abia atunci o sa stiu de ce.
Vechi 25.06.2009, 01:26:30
Banned

Implicit

Ca sa cureti un lucru, murdaresti un altul.Dar poti murdari mai multe lucruri fara a curata nici unul.

Da dar stii ce omiti?
Efortul care este in esenta lui ziditor! cladeste si intareste caractere tari. Chiar daca nu reusesti sa cureti ceva.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 01:29:14
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de amina Vezi mesajul
nu conteaza cum am gasit-o sau cum m-a gasit ea pe mine. trebuie doar sa sinteleg ce inseamna ca sa-mi dau seama de ce m-a ales pe mine. abia atunci o sa stiu de ce.
Conteaza chiar foarte mult imprejurarile in care ai avut revelatia. Cine era in jurul tau, ce vorbe ai auzit. Daca ai vazut vre-o cioara zburind spre dreapta sau spre stinga, daca cromcanea sau nu, daca ploua sau era insorit, ziua sau noaptea
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 10:24:38
amina amina is offline
Junior Member

Implicit

o sa pot explica aceste lucruri atunci cand le voi intelege. acum doar percep ceva... care sper din tot sufletul sa fie spre binele meu. si da sunt niste fapte care s-au intamplat si care merita sa fie cunoscute. doar ca atunci cand spui aceste lucruri risti sa fi luat drept.. nebun cu capu. si atunci ma feresc sa intru in amanunte. mi s-au intamplat lucuri extraodrinare, inaltatoare, care mi-au intarit credinta in Dumnezeu. Stiu acum cu certitudine ca suntem iubiti si iertati. ca suntem protejati si indrumati. ca trebuie doar sa constientizam ca Il avem alaturi. Uneori e imposibil sa-ti dai seama ca tot ce te inconjoara este real. ca ceea ce ti se intampla este de fapt ireal. si atunci trebuie sa existe un echilibru intre real si ireal. mi s-a intamplat. undeva in subconstientul meu doream sa se intample asta. ca o confirmare a faptului ca suferinta prin care trec este sprijinita de divinitate. si realizez, pe zi ce trece ca asa e. LA fel de bine stiu ca nu toti primim sprijinul acesta si ca cei alesi trebuie sa spuna mai departe. Da. Dumnezeu exista! este alaturi de fiecare, prin ingerii sai. dar oare cati dintre noi constientizam asta cu adevarat? daca este cineva care poate sa-mi desluseasca problema pusa de mine anterior, acel insemn sau litera, atunci treburile vor fi foarte clare. cel putin dintr-un anumit punct.
Vechi 25.06.2009, 18:20:50
Banned

Implicit

ok, succes!
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 21:25:29
amina amina is offline
Junior Member

Implicit

chiar nu este nimeni care ma poate ajuta cu problema descrisa de mine anterior? sa-mi explice cineva ce inseamna mai clar in alfabetul ebraic aceasta litera? [SIZE=3][COLOR=black]ץ[/COLOR]·. [/SIZE][SIZE=3]nu gasesc pe net nimik explicit in legatua cu asta. de aceea am apelat la voi.
[/SIZE]
Vechi 27.06.2009, 01:17:47
Banned

Implicit

Sigur nu este un semn de la Dumnezeu. De ce ti-ar trimite ceva in "chineza" cind tu esti romanca
Reply With Quote
Vechi 27.06.2009, 08:13:00
mirelat
Guest

Implicit

da, si eu sunt de aceeasi parere cu Andrei. Nu cauta supranaturalul aici. daca ai primit biletul de la cineva, du-te la acea persoana si intreab-o clar ce vrea de la tine (s-o fi indragostit un evreu de tine ai grija). daca pur si simplu l-ai gasit si nu stii de unde provine, si mai simplu. uita de el si nu-ti mai bate capul. e mai safe.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2009, 10:22:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

amina, te cheama Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu... asta e... ca sa cunoshti Adevarul... Cuvantului ... lui Dumnezeu... Iubirea pe Cale... calea spre Viatza... shi cine nu cauta, nu bate, nu cere, ... aceluia cum?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? pompi Preotul 16 21.03.2011 20:32:41
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 14 26.01.2011 11:00:06
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 1 07.01.2011 15:27:11
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? maria-luisa Generalitati 41 05.01.2010 21:35:11