Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2009, 15:35:19
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Normal ca daca iei o carte si incepi sa te joci cu astfel de energii de capul tau ti-o iei in freza.
Probabil ca din ignoranta a atras exact ce nu trebuia sa atraga.
Dar asta nu inseamna reiki,ci cineva care se joaca de-a energia.
Experiente negative poti avea si daca citesti moliftele Sfantului Vasile de capul tau si asta nu face moliftele dracesti,ci persoana in cauza nu are un anumit nivel pentru a le utiliza.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2009, 15:47:11
eulaura eulaura is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2009
Implicit

persoana despre care vorbeam eu nu practica ea insasi reiki, merge la o persoana care presupun c-a facut niste cursuri... am povestit mai sus ce face acolo, dar predominant stau de vorba. mi-a povestit ca dupa prima sedinta a trimis-o sa se spovedeasca, si a spus ca fara spovedanie nu pot continua. sedintele nu dureaza mai mult de o ora....prima data cand mi-a povetit cum a fost, nu mi s-a parut deloc malefic, doar ca m-a surprins cand mi-a spus ca stia date din viata ei, fara sa i le fi zis. dar apoi , indoielile ei si acum comentariile de pe forum ma fac sa ma indoiesc si oarecum ma tem pentru ea. mi-e foarte apropiata aceasta persoana, o iubesc si nu vreau sa fie sufletul ei afectat de chestia asta. ea e o persoana credincioasa, dar mereu i-au placut lucrurile astea cu energii, practici si tehnici de vindecare, etc. poate si din cauza ca e bolnava de la 12 ani( acum are 40) si a suferit mult. sper sa-i fie bine...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52