Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2009, 13:28:11
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Asa cum trebuie?
Sint inginer fizician, crezi ca ar trebui sa ma impresioneze minunile sfintilor vostri? Ce sa caut pe respectivele topicuri? Sa ma sparg de ris? Sau de plins?
Top Cat ,credinta nu se reduce la minunile sfintilor .
Minunile facute noua ,credinciosilor sunt o dovada a nemarginitei iubiri a Creatorului pentru noi.Deci numai recunostinta si iubire din partea noastra trebuie.
In viata noastra intervin multe minuni ,nu atat de evidente ca cele de prin carti dar de care aud la tot pasul de la dreptcredinciosi.Si eu am parte de minuni ,de ajutor .
Tu refuzi sa crezi in Dumnezeu si hulesti ,deci te situezi de partea cealalta ,faci voia celui rau .
Crezi si tu in ceva ,in stiinta ,evolutionism.
Uite ,o dovada a existentei lui Dumnezeu ,cum crezi ca omul ,o creatura atat de perfecta putea sa evolueze la intamplare ?
Gandeste-te la sistemul circulator ,cum se face schimbul de substante si oxigen in sistemul circulator al omului. Eu nu sunt biolog ,dar am invatat in liceu cum circula singele prin artere si vene ,cat de bine este organizat trupul uman.
La asta ma gandeam eu zilele trecute ,ma minunam impreuna cu sotul meu.
Nu mai spun de sistemul imunitar ,cum s-a gandit Dumnezeu sa ne ofere mijloace de aparare naturale.
Si multe altele ,totul este gandit in amanunt.
Tu nu ai deocamdata deschidere pentru a simti existenta lui Dumnezeu ,dar nici respect pentru cele sfinte.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
Creatie versus evolutie vladstejaru Dogmatica 721 20.10.2012 00:48:42
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45