![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai bolile nu se refera ma modul defectuos de functionare a organismului? Nu ai mai auzit de copii ce se nasc diformi, de exemplu? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai fi citit sfintele Scripturi ai fi aflat raspunsul la aceste intrebari.
Nimic nu este intamplator in lume ,Dumnezeu este bun si drept. O zi buna iti doresc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O, da, sint sigur Somn usor in continuare |
|
|||
|
|||
![]()
Toti copiii nounascuti au colici ceea ce inseamna ca organismul nu functioneaza perfect. Copiii nu vad bine in primele zile (nici pisicile si nici cainii de exemplu nu vad in primele zile). Nici plansul nu e chiar un moft. II dor plamanii dar nu stiu de ce ca doar sunt in stare perfecta de functionare!
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi ignorati un lucru,sau mai degraba confundati lumea de acum cu lumea creata de Dumnezeu la inceput: si anume dupa caderea in pacat a parintilor nostri Adam si Eva a patruns in lume stricaciunea,deci totul s-a alterat,legile fizicii s-au schimbat,absolut tot!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi , când cineva îți urează toate cele bune și tu îi răspunzi "somn ușor", sună a batjocură și mai ales că persoana de față este femeie. Deci intervin cu un mic avertisment în a-ți măsura cuvintele , modul de exprimare în general. Mulțumesc pentru întelegere !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar trebuie sa recunosti si tu ca am avut motive Si ca as putea fi cu muuuult mai acid Oricum, eu am incercat sa postez la obiect Numai bine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici un ateu nu a fost luat în batjocură . Să ți minte asta ! ! !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa ne ierte!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|