Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2009, 17:43:27
MrJuve MrJuve is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
ma incurci: am intrat pe pagina ta si ti-am vazut religia, apoi spui: la noi, la ortodoxi, apoi folosesti un limbaj catolic cu influente new-age-iste.cred ca e imp sa iti stabilesti mai intai religia de care ti, apoi sa-i cunosti invatatura. sti, e cam periculos sa stai pe mai multe scaune odata(de altfel, nici nu se poate)
In primul rand, nu stiu ce pagina ai vizitat tu fiindca nu mi-am scris nicunde religia, si da: sunt Ortodox. Nu vad unde ai sesizat tu limbaj catolic !? La ce te referi ca stau pe mai multe scaunde deodata? Spune-mi unde am gresit in cele scrise de mine ptr. k nu-mi dau seama....
Reply With Quote
Vechi 04.07.2009, 20:45:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Nu ai gresit cu nimic,din punctul meu de vedere.
Singura mea obiectie,daca nu este cu suparare,are legatura cu limbajul gen messenger care e de preferat sa fie evitat,gen "k" in loc de "ca".
Reply With Quote
Vechi 06.07.2009, 14:08:13
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MrJuve Vezi mesajul
In primul rand, nu stiu ce pagina ai vizitat tu fiindca nu mi-am scris nicunde religia, si da: sunt Ortodox. Nu vad unde ai sesizat tu limbaj catolic !? La ce te referi ca stau pe mai multe scaunde deodata? Spune-mi unde am gresit in cele scrise de mine ptr. k nu-mi dau seama....
"teza reincarcarii, Isus, al cincilea conciliu ecumenic"sunt expresii specifice catolicismului.mai multe scaune =oscilatia intre mai multe confesiuni. postarea era ok, dar limbajul m-a dus in deruta.
sper ca nu te-am suparat...
Reply With Quote
Vechi 06.07.2009, 15:12:40
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
"teza reincarcarii, Isus, al cincilea conciliu ecumenic"sunt expresii specifice catolicismului.mai multe scaune =oscilatia intre mai multe confesiuni. postarea era ok, dar limbajul m-a dus in deruta.
Poate MrJuve pur si simplu sta in alta tara si/sau citeste lucruri din astea in alte limbi, de asta. Si eu au tendinta sa vorbesc asa, daca nu ma controlez tare, din cauza limbii franceze pe care o vorbesc tot timpul acasa.
Vechi 06.07.2009, 16:25:35
MrJuve MrJuve is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.07.2009
Implicit

Citat:
aaa pai la partea aia am dat copy-paste de pe alt sait :D vreoiam sa aflu parerile voastre despre ceea ce am scris, nu despre felul in care am scris :)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sufletul dupa moarte ...? Templier Knight Generalitati 3 30.11.2010 00:58:26
Moarte dupa 2 saptamani ? Robertworld Generalitati 6 03.08.2010 13:26:33
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte Iustin32 Secte si culte 1872 20.12.2009 22:41:43