![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai Andrei, TU ai spus:
Citat:
Iti place orgasmul, sa fii sanatos.. dar nu-i spui rai, pentru ca NU este. Raiul a fost descris de catre sfintii parinti si nu este o senzatie fizica. Sfintii au gustat raiul doar prin mijlocirea Sf. Duh, nu de la ei putere. De aceea iti spun, cu mare prietenie: pune mana si citeste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hahahaha! |
|
|||
|
|||
![]()
Asta este cea mai tare chestie pe care am auzit-o in ultima vreme... rad cu lacrimi.. nu-mi vine sa cred!
Of, Andrei.. |
|
||||
|
||||
![]()
Este,cu adevarat,o traire deosebita si la nivel spiritual,cu conditia ca cei doi sa se iubeasca cu adevarat,altfel,este o simpla descarcare si nimic mai mult.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce vrei tu sa sugerezi prin asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum zicea Bula.. puteti sa-mi fluturati si un tranvai, eu tot la aia ma gandesc.. (scuze, Andrei, dar asta e) (Chiar am mai intalnit persoane care credeau ca ajung la extaz mistic prin orgasm.. daca vreti discutam despre asta, dar NU este o conceptie crestina, ci profund pagana) |
|
|||
|
|||
![]()
scuze, traMvai.. vai!
|
|
|||
|
|||
![]()
Urmariti filmul despre sfinta si va veti lamuri singuri, ascultind ce spune sfinta cind se spovedea
|
|
||||
|
||||
![]()
"Sculptura pe care a facut-o Bernini despre Tereza de Ávila o înfățișează intr-o pozitie pe care multi o interpretazea ca un extaz orgasmic. In concret extazul mistic se considera echiivalentul spiritual al orgasmului fizic." (wikipedia)
http://3.bp.blogspot.com/_U5jr3IZbyP...la_bernini.jpg Asta am gasit eu referitor la ce a mentionat Andrei.Deci,nu este vorba de un orgasm fizic,ci de unul spiritual. |
|