![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Apropo de acel Audi A6 al lui Cristian Pomohaci, la facut cadou unei curve din Sibiu(Ogner Danila Gabriela) care a facut un accident f garv cu el si a omorat o fetita de 19 ani si a mai bagat 3 oamenii in spital.
Iar dudia la locul acidentului cand sa dat jos din masina isi cauta fardurile nu o interesa faptul ca a omorat o fetita nevinovata fiindca ea gonea disperata ca sa ajunga mai repede la club. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai de unde stii tu lucrurile astea, gratiela? Da-ne si noua niste dovezi, doar nu ai vrea sa te credem pe cuvant, ca asa si eu pot sa spun vrute si nevrute despre cine nu imi place, si asta nu inseamna ca e adevarat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ceva este strigator la cer. Priviti aici: http://www.youtube.com/watch?v=gGNCVOVihek |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atitudinea preotului este de-a dreptul ilară iar isteria "enoriașelor" de asemenea. M-am întrebat:oare nu sunt minunați oratori printre preoții noștri ortodoxi?De ce trebuie să vină pentricostalii să facă circ în bisericile noastre? Luminează-l Doamne pe părintele Cristian și pe noi păcătoșii...!!! După cunoștința mea posturile rânduite de biserică sunt cele patru.Intrând pe situl lor am văzut un anunț care făcea apel la acei care intenționau să meargă la Moșuni să țină o săptămână post înainte de sărbătoarea Pogorârea Sfântului Duh. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
un preot care slujeste in biserica ortodoxa cu un penticostal.... lucratura diavoleasca.
eu nu pot decat sa-ti spun decat parerea mea proprie: intreaba-ti duhovnicul ce crede despre acest preot. eu personal nu m-as duce. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu sarim calul ..realitatii. |
|
||||
|
||||
![]()
suficient....nu stiu daca penticostalii slujesc, deobicei predica....
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am o matusa care merge acolo regulat,care inainte de a merge a avut probleme mari de natura demonica,adica a avut vraji asupra ei,si dupe ce a mers acolo si-a mai ,,revenit''.Uimit de ,,exorcizarile''ce sse faceau acolo ardeam de nerabdare sa merg si eu sa vad acest fenomen,asa ca ca am mers si eu cu ea intr-o vineri totusi nu s-au facut moliftele atunci insa nu au lipsit manifestarile demonice.Vreau sa va spun ca de cand am intrat in mica biserica nu m-am simtit in largul meu,n-am simtit harul acela dumnezeisc pe care ar trebui sa-l simti de la un exorcist si un inaintevazator cum se zice de parintele Cristian,cand am mers la miruit imi zice,,Ti-a fost rau?'',zic ,,Putin"',caci v-am spus ca nu ma simteam in largul meu,zice,,Sa mai vi,te rog'', ,,Bine''.Dar nu am mai mers,iar acum gasindu-mi un duhovnic calugar mi-a spus ca nu este ,,lucru curat'' ce se face acolo,caci ceace ce face diavolul poate sa dezlege si el,chiar si in biserica.Dar Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc,insa suntem liberi sa aparam dreapta credinta cand vedem ca sunt abateri de ea,mai ale ale unui slujitor al altarului,dar deja aici ierarhul locului ar trebui sa intervina.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|