![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Deja pe litoral e intre 8 si 10 indicele pe harta actualizata deci nu e indicat sa faci plaja intre 10 si 4 dupa-amiaza.
Da stiu oare cei de pe litoral aceasta? |
|
|
|||
|
|||
|
da, ce bine ca nu-mi place sa stau la plaja!
apropo, se stie de mult nu de acum ca nu e bine sa faci plaja de pe la 11 am pana dupa amiaza, nu mai stiu pe la ce ora. dar oare daca stai la umbra te mai prind UV-urile astea? |
|
|
||||
|
||||
|
Păi la umbră n-au cum să te mai prindă, ești mult mai protejată. Dar oare putem sta la umbră mereu , sau în umbră. . . ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mare este Dumnezeu! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si totusi cum este posibil asa ceva, om fiind, supus greselii, sa ai ca o protectie nevazuta impotriva razelor nimicitoare ale soarelui din pustietati. Am privit foarte atent fetele multor sfinti care au stat in bataia soarelui si a vintului si par a fi foarte afectate de aceste doua elemente, prin riduri foarte pronuntate si fete aproape distruse de efectele expunerii prelungite in soare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre uv-uri, se stie ca ele au devenit tot mai nocive odata cu distrugerea stratului de ozon . Oricum, urasc sa stau la plaja cand soarele arde destul de tare...mai bine stau in ger (dar nu in costum de baie ).
|
|||
|
|||
|
Cind pleci pe litoral, te duci cu un avint in suflet care este sora cu inconstienta. In citeva zile vrei sa "furi" cit mai mult din soare si nu mai stii de regulile de protectie.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A crescut gradul violentei in Romania ??? | guardian knight | Generalitati | 6 | 22.02.2012 20:03:11 |
|
|