Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2009, 05:25:22
mirelat
Guest

Implicit

da, ce bine ca nu-mi place sa stau la plaja!

apropo, se stie de mult nu de acum ca nu e bine sa faci plaja de pe la 11 am pana dupa amiaza, nu mai stiu pe la ce ora. dar oare daca stai la umbra te mai prind UV-urile astea?
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 08:49:37
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul

apropo, se stie de mult nu de acum ca nu e bine sa faci plaja de pe la 11 am pana dupa amiaza, nu mai stiu pe la ce ora. dar oare daca stai la umbra te mai prind UV-urile astea?
Păi la umbră n-au cum să te mai prindă, ești mult mai protejată. Dar oare putem sta la umbră mereu , sau în umbră. . . ?
Vechi 08.07.2009, 16:48:26
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Păi la umbră n-au cum să te mai prindă, ești mult mai protejată. Dar oare putem sta la umbră mereu , sau în umbră. . . ?
Alta varianta ar fi sa umbli cu umbra dupa tine..sau pe tine. O palarie din aia pescareasca te poate rezolva foarte eficient, iar in jos te imbraci in alb. Este greu de inteles cum de rezistau atitia ani in soare pustnicii(din pustie, deserturi), Maria Egipteanca, care era si dezbracata. Cum de nu s-o fi ars stind 40 de ani despuiata in soarele Egiptului?
Mare este Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 17:06:44
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Alta varianta ar fi sa umbli cu umbra dupa tine..sau pe tine. O palarie din aia pescareasca te poate rezolva foarte eficient, iar in jos te imbraci in alb. Este greu de inteles cum de rezistau atitia ani in soare pustnicii(din pustie, deserturi), Maria Egipteanca, care era si dezbracata. Cum de nu s-o fi ars stind 40 de ani despuiata in soarele Egiptului?
Mare este Dumnezeu!
Andrei, ca sa te apropii de Soarele Necreat nu e nevoie de palarie, de un anumit intreval orar, de ochelari, etc Pustinii rezistau pentru ca nu cautau soarele creat, stateau in pustiu nu pentru a se bronza, ci pentru a se indumnezei. Stii ce e minunat ca nu au ajuns negrii, nu au ajuns sa fie batuti de soare, nu au ajuns la mult discutatul cancer de piele, nu se intrebau ce se va intampla cu alunitele pe care le poarta..., dar au ajuns sa raspandeasca lumina in jurul lor.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 18:31:17
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Andrei, ca sa te apropii de Soarele Necreat nu e nevoie de palarie, de un anumit intreval orar, de ochelari, etc Pustinii rezistau pentru ca nu cautau soarele creat, stateau in pustiu nu pentru a se bronza, ci pentru a se indumnezei. Stii ce e minunat ca nu au ajuns negrii, nu au ajuns sa fie batuti de soare, nu au ajuns la mult discutatul cancer de piele, nu se intrebau ce se va intampla cu alunitele pe care le poarta..., dar au ajuns sa raspandeasca lumina in jurul lor.

Si totusi cum este posibil asa ceva, om fiind, supus greselii, sa ai ca o protectie nevazuta impotriva razelor nimicitoare ale soarelui din pustietati.

Am privit foarte atent fetele multor sfinti care au stat in bataia soarelui si a vintului si par a fi foarte afectate de aceste doua elemente, prin riduri foarte pronuntate si fete aproape distruse de efectele expunerii prelungite in soare.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 17:00:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul

Nici mie nu mi-a placut sa stau la plaja niciodata, nici cand nu aveam suncile astea pe mine, dar mai merg la mare pentru sotul care nu se mai satura de balacit si pentru puiul care, oricum, se joaca neincetat sub umbrela.
Cat despre uv-uri, se stie ca ele au devenit tot mai nocive odata cu distrugerea stratului de ozon . Oricum, urasc sa stau la plaja cand soarele arde destul de tare...mai bine stau in ger (dar nu in costum de baie ).

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A crescut gradul violentei in Romania ??? guardian knight Generalitati 6 22.02.2012 19:03:11