![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
da, ce bine ca nu-mi place sa stau la plaja!
apropo, se stie de mult nu de acum ca nu e bine sa faci plaja de pe la 11 am pana dupa amiaza, nu mai stiu pe la ce ora. dar oare daca stai la umbra te mai prind UV-urile astea? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Păi la umbră n-au cum să te mai prindă, ești mult mai protejată. Dar oare putem sta la umbră mereu , sau în umbră. . . ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare este Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si totusi cum este posibil asa ceva, om fiind, supus greselii, sa ai ca o protectie nevazuta impotriva razelor nimicitoare ale soarelui din pustietati. Am privit foarte atent fetele multor sfinti care au stat in bataia soarelui si a vintului si par a fi foarte afectate de aceste doua elemente, prin riduri foarte pronuntate si fete aproape distruse de efectele expunerii prelungite in soare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre uv-uri, se stie ca ele au devenit tot mai nocive odata cu distrugerea stratului de ozon . Oricum, urasc sa stau la plaja cand soarele arde destul de tare...mai bine stau in ger (dar nu in costum de baie ).
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A crescut gradul violentei in Romania ??? | guardian knight | Generalitati | 6 | 22.02.2012 19:03:11 |
|