![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda, asa este, la fel si filmele fara femei sunt foarte plictisitoare, filmele bune binenteles!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca ma pricep si la caligrafie si la gramatica, si la ortografie si la matematica, si la multe, in aceiasi masura ... . Poate ca nu dau dovada de modestie, dar, cred ca era de-ajuns cu povetele de pe topicul cu pricina, pe care, de altfel le-am apreciat cu sinceritate . Nu am facut prea multa scoala, dar sa stii ca atata cat am facut, am dat din mine tot ce puteam pentru ea, ba, chiar am iubit-o. Scuza-ma, stiu ca nu agreezi sinceritatea. Cat despre zaharia, sau cum l-o chema...2009, eu cred ca a facut afirmatia din frustrare si atata tot. Nu ma deranjeaza criticile, nici ironiile, dar ca sa le faci doar ca sa te afli in treaba, intr-un rand mult prea sarac...nu-si au rostul. Si am spus, eu nu ma distrez, eu traiesc !
|
|||
|
|||
![]()
Nu agreez sinceritatea doar intr-o singura situatie: cand poti spune despre cineva ca e "prost de sincer". In rest o agreez.
Dar cele de mai sus nu le-ai scris din sinceritate, ci din mandrie, cu care ai confundat sinceritatea. daca nu era mandria, ai fi spus simplu: multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu am spus eu ca vorbea de la el, ci spune el insusi: nu am cuvant de la Domnul, va spun de la mine... Asta a vrut eu sa zic. este un sfat care vine de la el personal si asta o spune si el, cu modestie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o antinomie, asta. este si sus, si intru noi. De asta tot vorbim noi.
|
|||
|
|||
![]()
Duhul Sfant..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand am amintit de sinceritate, m-am referit la aprecierea fata de postarea ta din topicul cu greseala de "ortografie ", si nu la continutul care a fost scris ulterior . Tare te grabesti sa judeci..... Stii, mai bine "prost de sincer ", decat " prost de ipocrit " (nicigand sa ma refer la tine )
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 10.07.2009 at 00:07:10. |
|
||||
|
||||
![]()
andreicozia, intelegi gresit si si te grabesti.Imi pare un pic rau ca trebuie sa spun ca de 22 de ani sunt medic iar de 9 ani sunt licentiat in teologie .Cred ca este destul ,desi mai am de adaugat ... intelege tu cum vrei,mai mult nu am cum sa te ajut !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lumea este plina de intelectuali, dar de oameni intelectuali mi se pare ca ducem ceva lipsa . Abia ce ati aparut pe forum si parca nu mai conteniti cu criticile si dezamagirea . Cum poate sa te dezamageasca ceva ce nu cunosti, nu-l simti...?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anna, eu nu l-am contestat pe sfantul Pavel, am spus doar ce spune si el, ca da un sfat personal acolo, ca el era feciorelnic si vedea lucrurilie din perspectiva asta, dar recunoaste si singur ca nu Hristos, ci el insusi da acel sfat. Sigur, sfantul Pavel este inspirat de sf. Duh, dar cand spune chiar el insusi ca are o perspectiva limitata (ca vorbeste de la el), noi de ce sa-l citim atunci dintr-o perspectiva larga? Sa vedem ce mai spune in rest despre cununie: am citat spusele lui despre unirea dintre sot si sotie ca imagie a unirii dintre Hristos si Biserica de vreo trei ori, dar nimeni nu raspunde la asta. Vad ca va tot invartiti in jurul subiectului si va incurcati in acuzatii, dar pana acum nu am vazut pe nimeni dintre voi, care ne criticati, sa analizeeze fara subiectivitate ce am spus eu despre prima afirmatie a lui Andrei, pe care el a spus-o si o spune in stim poetic, iar eu in stim hai sa zicem mai teologic. Si in acord cu Biblia si cu unii dintre parinti care scriu despre asta (Sf. Ioan Gura de Aur). Dar sa continui sa citesc..