Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2009, 16:16:54
fulminator
Guest

Implicit

Nu stiu... Stiu ca si eu am carticica aceea. Talisman. Are cateva pagini numai, si cand am citit-o prima data stiu ca am fost subiectul unor senzatii mai tari decat pe caruselul groazei. Adica:
-pe prima pagina scria despre nasterea Domnului etc etc. nimic nou si nimic intrigant
-pe a doua pagina ne spune de moartea si invierea lui etc
-a 3 ne spune despre gasirea unui obiect la mormatul gol - deja devenea interesant
-4,5,6, ne face reclama la obiectul gasit acolo, ca e un talisman, ca s-a gasit in mormantul gol a lui Iisus, etc, - atentia la maxim
-7 ne spune ca toti mai marii tarilor si ai oraselor l-au purtat - !?
-8 inca o reclama etc - nerabdare, transpiratii, tropaieli
Si, pe coperta, literalmente, pe coperta, cand ajunsesem eu interesant la maxim, era scris Crezul.

Si atunci mi-am dat seama ca nu e o carte agnostica sau oculta. Mie asa mi se pare. Nu contrazice niciuna dintre doctrinele ortodoxe. Stiu ca inca o am in buzunarul unei haine, dar nu mai stiu care... De fapt, daca ma gandesc bine, Crezul a fost descoperit prin anii 300, nu? Atunci Talismanul o trage de par...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 20:23:54
O lamurire va rog Eliana Despre Sfanta Scriptura 4 29.11.2010 09:55:35
o lamurire va rog Hartford Botezul 8 07.07.2010 00:05:06
Lamurire cip-uri!!! ionell Generalitati 53 19.02.2009 18:08:13
Lamurire, va rog! dana_anghel2000 Stiri, actualitati, anunturi 3 24.08.2006 17:03:26