![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
a ajuns imparat..” „II Cronici”(22:2)” Ahazia avea patruzeci si doi de ani cand a ajuns imparat....” Intrebare: Douazeci si doi sau patruzeci si doi? .................................................. ...... .................................................. ...... „II Samuel”(24:1) „Domnul S-a aprins de manie din nou impotriva lui Israel; si a starnit pe David impotriva lor, zicand: “Du-te si fa numaratoarea lui Israel si lui Iuda.” „I Cronicele”(21:1) „Satana s-a sculat impotriva lui Israel, si a atatat pe David sa faca numaratoarea lui Israel.” Intrebare: Asadar Stapanul lui David este Satana? Doamne fereste! Deci se vede clar ca nu mai putem avea incredere in biblie. pentru ca au fost luate, si adaugate cuvinte.am si eu o intrebare", ........ daca un om e prins inselind, furind etc, de nenumarate ori, mai putem avea incredere in el? Bunul Dumnezeu n-a dat oportunitatea de a alege ce vrem noi. eu sincer recunosc ca Nu Exista O Alta Divinitate In Afara De Dumnezeu Cel Unic! Iar Moise, Isus, Muhamed, si Toti ceilalti Profeti Sunt Mesagerii Lui Dumnezeu Cel Unic. Singura Carte la care nu s-au facut adaugiri, este Sfintul Coran. Daca va spun ca Biblia este plina de contraziceri si neadevaruri cred nu ma credeti. Dar totusi uita-te la ce ti/am scris si poti vedea in ce ai crezut ani de zile. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Crestinii , Scrierea Bibliei | dobrin7m | Istoria bisericii | 10 | 02.03.2012 00:44:25 |
deschiderea bibliei | dulcineea | Din Noul Testament | 39 | 17.05.2011 21:15:32 |
Autenticitatea Bibliei | Florin-Ionut | Generalitati | 17 | 16.08.2008 13:50:56 |
|