![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Prima inviere a inceput odata cu primul crestin mantuit,care s-a pocait L-a acceptat pe Iisus ca Domn si Salvator SI CARE A PRIMIT CA DAR PE DUHUL SFANT si se va incheia odata cu ultimul crestin mantuit;aceasta este prima inviere dupa parerea mea
Darul Duhului Sfant e garantia oricarui crestin a mantuirii,El NE SIGILEAZA pana la cea din urma judecata si nu ne va parasi niciodata: "Sa nu intristati pe Duhul Sfant al lui Dumnezeu prin care ati fost pecetluiti pentru ziua rascumpararii" (EFESENI 4:30) "Si voi dupa ce ati auzit cuvantul adevarului (Evanghelia mantuirii voastre) ati crezut in El si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant care fusese fagaduit; si care este o arvuna a mostenirii noastre pentru rascumpararea celor castigati de Dumnezeu spre lauda slavei Lui" (EFESENI 1:13-14) "Dar voi nu sunteti in carne,ci in Duh,daca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi.Iar daca cineva nu are Duhul lui Hristos,acela nu este a Lui" (ROMANI 8:9) "Si Eu (Iisus) voi ruga pe Tatal,si alt Mangaietor va va da voua,ca sa fie cu voi in veac" (IOAN 14:16) Domnia de 1000 de ani sau mii de ani va avea loc unde sunt tronurile,adica in cer "Si am vazut tronuri si celor ce sedeau pe ele li s-a dat sa faca judecata..." (APOCALIPSA 20:4) "Dupa aceea m-am uitat si iata multime multa pe care nimeni n-o putea s-o numere,din tot neamul si semintiile si popoarele si limbile stand inaintea tronului si inaintea Mielului imbracati in vesminte albe si avand in mana ramuri de finic" (APOCALIPSA 7:9) "Si cantau o cantare noua inaintea tronului si inaintea celor patru fiinte si inaintea batranilor si nimeni nu putea sa invete cantarea decat numai cei 144000 care fusesera rascumparati de pe pamant" (APOCALIPSA 14:3) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apocalipsa | Anna | Generalitati | 16 | 07.11.2017 18:43:07 |
Apocalipsa | Gabriel-G | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 05.12.2011 21:03:32 |
Apocalipsa | gabrielazamfir | Intrebari utilizatori | 9 | 03.03.2010 16:07:36 |
APOCALIPSA | elyere | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 31.05.2008 23:49:27 |
APOCALIPSA | saccsiv | Generalitati | 5 | 30.03.2008 10:40:27 |
|