![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intra pe forumul lor si ai sa fii ingrozit ce vorbe de duh au la adresa noastra, a ortodocsilor si dupa accea mai vorbim. Eu i-am auzit de multe ori adresandu-se mai mult decat rautacios fata de ortodocsi, ba chiar jicnitor Last edited by Hector; 24.07.2009 at 16:39:50. Motiv: + |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite fa un experiment si incearca sa gasesti impreuna cu ei aspecte comune care ne unesc si sa incerci sa duci o conversatie in sensul asta pozitiv oare tot asa vor raspunde? Oare de ce in Balcani am ramas asa de codasi la capitolul comunicare civilizata?...crestina! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi cu catolicii nici macar painea folosita la impartasanie nu o mai avem in comun si tu cauti vinovatul in balcanismul nostru? Uiti mi se pare ca Biserica lui Hristos este ecumenica. Duhul Ortodoxiei sufla in toata lumea, din Japonia in SUA, si peste tot oamenii sunt separati de catolici, asa si cum trebuie, ca nu avem partasie duhnovniceasca cu ei. Andrei, camasa este mai aproape decat haina. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Afla draga Andrei ca vinul nu a fost ales pentru ca ar fi "dezinfectant". Are sau nu are calitati dezinfectante, aceasta este ultimul lucru la care se va gandi credinciosul ce simte ca acolo este Hristos. Acela care nu simte nimic, avand inima moarta, da, va vedea baba din fata lui, care a supt bine lingurita aceea mica, cat si copilul bolnav din'naintea ei. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident ca aspectul dezinfectant al vinului este doar unul care intimplator a fost sa fie si el acolo, nu unul esential. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma bucur ca am putut face aceasta.
Da, sa stii, sunt maxim pentru dragoste fata de neortodocsi, cauta aceasta de'a lungul postarilor, acolo unde este cazul. Insa iarasi, sunt maxim de impotriva compromisurilor in cele ce privesc invatatura de credinta, rugaciunea si cultul. Domnul sa le randuiasca pe aceasta, prin cei responsabili cu ele.
|
||||
|
||||
![]()
Nu crezi ca pui la indoiala puterea de a vindeca si curata totul al lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu? Pai, exista ceva care sa nu fie cunoscut , controlat de Dumnezeu, Iisus? Care sa nu fie sub autoritatea lor? Ce efecte pot avea virusii? Unul superficial, la suprafata, care nu atinge partea spirituala a omului. realizez cat de putina credinta avem daca ne temem pt astfel de cauze. Eu m-am impartasit de "n" ori... ce ar fi fost daca ma temeam ca ma imbolnavesc si nu mai luam Impartasania?....
Citat:
|
![]() |
Tags |
euharistie, ostia |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un spital din Barcelona, anchetat pentru ca ofera tratamente de "vindecare" a homosex | florinbrasov0 | Generalitati | 2 | 15.06.2010 20:58:43 |
Acces direct & Teoctist Nichitean | Aurelia2010 | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 04.03.2010 19:23:52 |
prostituata lesinata in direct la National tv | alexandra28 | Generalitati | 80 | 27.07.2007 13:51:22 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
IN DIRECT LA TV ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 12.01.2007 00:03:48 |
|