![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bineinteles ca nu trebuie sa faca avort!!!!!
Voi sunteti speriati amandoi acum, dar incet lucrurile se vor limpezi. Duceti-va la un preot sa va spovediti si apoi toate isi vor gasi rezolvare, copii! Dintre toate sfaturile ce le veti primi aici, sa nu luati in seama nimic! Cel mai important pentru voi este sa va gasiti un duhovnic daca nu aveti! Sunteti in vacanta, aveti timp destul pentru a vorbi cu un preot. Cu frangere de inima si nadejde in mangaierea Domnului luati-va de mana si mergeti la Biserica! Doar duhovnicul va poate indruma cu adevarat! Domnul cu voi, copii, si nu disperati ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Din toate sfaturile ce le-ai primit, singurul care-ti este de folos este sa va duceti la duhovnic. Problema voastra incepe abia daca nu aveti un duhovnic, cu gasirea unui duhovnic iscusit. Ati calcat stramb, toti am facut-o. Important e sa doresti sa te ridici dupa ce ai cazut. Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
ba potzi, sa ii ceri ei sa-tzi dea copilul ca tu eshti tatal lui, ca tu sa-l dai la orfelinat... shi apoi Dumnezeu cu mila...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In primul rand sa-ti asumi responsabilitatea pt viata copilului (fie ca il vei creste tu sau nu, copilul trebuie sa traiasca). Vorbeste cu parintii tai, in caz ca este insarcinata, poate te vor ajuta ei. Eu am doi baieti (sunt inca mici), dar iti spun ca daca ei ar face copii prea devreme, mi-as creste eu nepotii! Orice, numai sa nu faca un pacat de moarte (=avort), ca tatal este partas la asta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aveti grija de voi si sa nu mai pacatuiti. Pacatul e o rana cu urmari pe cine stie cat timp si cine stie cat de mari... Aveti incredere in Dumnezeu! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
| Daruiti iubire prin sfatul vostru | E_my | Nunta | 16 | 08.06.2011 19:32:09 |
|
|