![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un pic de nevointa este necesara, nu zic nu, dar sa nu cadem in extreme ca doar nu suntem la tortura ci martori ai iubirii. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu suntem musulmani! .. la ei poate ca e pacat sa-ti arati si fatza! ..E la ei! .. E dupa coran.. treaba lor. Nu cred ca e pacat sa mergi la mare, si eu, altii.. care nu fac parte dintre preoti sa se scalde in apa in haine sumare. Inca nu sunt lamurit cu nudismul.. clasic. Eu cred ca atunci cand nu apar aberatii sexuale.. nu trebuie sa ne temem. Adica atunci cand nu apar "iubiri" ciudate, si in special intre adulti si copii.. nu cred ca e cazul sa fie probleme. Evident ca nu sunt de acord cu nudismul intregii familii. Dar erau nudusti adulti, selectati pe sexe si inainte de 89. Adica femeile de-o-parte si barbatii separat. Nu sunt de acord cu "naturistii" adica acele familii care merg si se dezbraca la un loc cu copiii.
Nu cred ca e pacat sa faci baie in mare, si gol, dar sa nu te vada si altii. Extremele, de obicei creaza probleme. |
|
||||
|
||||
![]()
Pana una alta, starea in care se afla natura umana, e una cazuta in pacat. De aceea ne rusinam unii de altii atunci cand suntem goi. Asa ca nu sunt de acord sa vad un loc in care omul se crede in gradina raiului. A cazut din acest loc. Sigur, nu sunt de acord nici cu extremele: sa intri in apa in trening.
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnilor, mi-am mai dat cu parerea pe un topic similar, dar revin: e pacat sa mergi la strand, pacat... Am fost de cateva ori vara asta si marturisesc ca e pacat sa mergi la plaja... Multe pacate am facut, marturisesc si-i cer iertare nevestei cu ocazia asta. :) Am insa o scuza: eu n-am vrut sa merg, ci ea a insistat... Mi-am bronzat pielea, dar si mintea........... Un rand in plus la spovedanie, dar cu explicatiile de rigoare.
|
|||
|
|||
![]()
Si ea la fel a pacatuit? (sotia ta)
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Ea nu e crestina, deci in starea ei pacatul este altul, mult mai grav.
|
|||
|
|||
![]()
Wow, dar cum v-ati casatorit? Se poate casatori crestin cu necrestin? Te intreb fara rautate.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce se complica lucrurile asa de mult? De ce neaparat trebuie sa ramii blocat cu ochii cit cepele pe thong-ul femeilor cind sunt atitea alte lucruri folositoare de facut la plaja. Chiar nu inteleg! |
|
|||
|
|||
![]()
Se poate, te casatoresti in alta biserica decit ortodoxa
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute | laurastifter | Morala Crestina | 35 | 22.03.2012 11:51:21 |
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? | Bogdan N | Generalitati | 9 | 31.05.2011 09:43:17 |
Un mare pacat | Rodica50 | Generalitati | 2 | 22.11.2010 14:49:45 |
Pacat enorm de mare? | derbyc | Generalitati | 19 | 22.10.2010 20:55:12 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
|