Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2009, 21:37:14
onyx235 onyx235 is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

nu stiu ce sa zic....
eu sincer acelasi lucru simt, ca ma iubeste...il vad cum ma strange in brate, cum i se umplu ochii de lacrimi cand plec..imi repeta mereu ca nu poate sa ma vada nefericita langa el...

nu stiu....daca m-ar lasa langa el, sa ii iau suferinta si pe umerii mei, sa pun mana in mana lui si sa mergem inainte, poate si-ar reveni...

nu am ce sa fac, decat sa ma rog pt el..atat...
cineva m-a sfatuit sa merg la Frasinei, am ajuns si acolo, si am simtit pt prima data in viata mea o stare de liniste...cum nu am avut niciodata. Am lasat acatist, si de atunci, din luna martie trimit periodic si pot sa spun ca el a inceput sa se apropie din nou de mine, la 40 de zile exact de la primul acatist citit acolo. Apoi au urmat alte episoade de despartire...si asa o tinem de atunci.

Last edited by onyx235; 29.07.2009 at 21:51:50.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2009, 22:05:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
nu stiu ce sa zic....
.
Sa stii ca-ti sta foarte bine in mov deschis :))
Reply With Quote
Vechi 31.07.2009, 00:47:12
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Bogdan , e un forum, nu esti tu in masura sa-i zici fetei ce sfaturi sa ia in consideratie si ce nu...atata timp cat ea a cerut un ajutor inseamna ca e gata sa asculte tot, oricum hotararea o va lua singura. eu cred ca e in stare sa-si gaseasca linistea si echilibrul si sa ia cea mai buna hotarare indiferent de ce zice X, Y sau tu sau eu. nu cred ca daca ea a avut ori ba relatii sexuale cu acel om ne priveste pe noi....tot asa nu esti tu in masura sa-i zici cu cine sa se casatoreasca.
onyx, nu uita ca linistea sufleteasca si cea psihica sunt esentiale pt luarea unei decizii corecte. important e sa te linistesti si dupa ai sa vezi ca altfel vei vedea lucrurile.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2009, 16:18:07
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
Bogdan , e un forum, nu esti tu in masura sa-i zici fetei ce sfaturi sa ia in consideratie si ce nu...atata timp cat ea a cerut un ajutor inseamna ca e gata sa asculte tot, oricum hotararea o va lua singura. eu cred ca e in stare sa-si gaseasca linistea si echilibrul si sa ia cea mai buna hotarare indiferent de ce zice X, Y sau tu sau eu. nu cred ca daca ea a avut ori ba relatii sexuale cu acel om ne priveste pe noi....tot asa nu esti tu in masura sa-i zici cu cine sa se casatoreasca.
onyx, nu uita ca linistea sufleteasca si cea psihica sunt esentiale pt luarea unei decizii corecte. important e sa te linistesti si dupa ai sa vezi ca altfel vei vedea lucrurile.
Emanouela, e un forum, nu esti tu in masura sa-mi zici mie ce sa le zic altora :). Lasand gluma la o parte, tu cand ai vreo problema duhovniceasca cauti raspunsuri pe forum, sau mergi la duhovnic?

Inainte de a mai da raspunsuri de astea pe langa, mai citeste odata mesajul si asigura-te ca ai inteles bine. Nu i-a zis nimeni CU CINE sa se casatoreasca, ci doar faptul ca TREBUIE sa se casatoreasca DACA raman impreuna. Sunt 2 lucruri cu totul diferite.

Bogdan.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de un sfat, va rog SoareD Generalitati 116 02.09.2012 01:09:11
Relatiile parinti/copii, frati/surori - nevoie de incurajari AGabriela Generalitati 21 31.08.2012 13:01:24
am nevoie! piedonee Generalitati 0 06.06.2012 20:36:14
Am nevoie de un sfat... anyone... Generalitati 25 14.06.2011 17:30:12
Am nevoie Danut7 Generalitati 0 15.09.2010 20:50:36