![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
nu stiu ce sa zic....
eu sincer acelasi lucru simt, ca ma iubeste...il vad cum ma strange in brate, cum i se umplu ochii de lacrimi cand plec..imi repeta mereu ca nu poate sa ma vada nefericita langa el... nu stiu....daca m-ar lasa langa el, sa ii iau suferinta si pe umerii mei, sa pun mana in mana lui si sa mergem inainte, poate si-ar reveni... ![]() nu am ce sa fac, decat sa ma rog pt el..atat... ![]() cineva m-a sfatuit sa merg la Frasinei, am ajuns si acolo, si am simtit pt prima data in viata mea o stare de liniste...cum nu am avut niciodata. Am lasat acatist, si de atunci, din luna martie trimit periodic si pot sa spun ca el a inceput sa se apropie din nou de mine, la 40 de zile exact de la primul acatist citit acolo. Apoi au urmat alte episoade de despartire...si asa o tinem de atunci. Last edited by onyx235; 29.07.2009 at 21:51:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Sa stii ca-ti sta foarte bine in mov deschis :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Bogdan , e un forum, nu esti tu in masura sa-i zici fetei ce sfaturi sa ia in consideratie si ce nu...atata timp cat ea a cerut un ajutor inseamna ca e gata sa asculte tot, oricum hotararea o va lua singura. eu cred ca e in stare sa-si gaseasca linistea si echilibrul si sa ia cea mai buna hotarare indiferent de ce zice X, Y sau tu sau eu. nu cred ca daca ea a avut ori ba relatii sexuale cu acel om ne priveste pe noi....tot asa nu esti tu in masura sa-i zici cu cine sa se casatoreasca.
onyx, nu uita ca linistea sufleteasca si cea psihica sunt esentiale pt luarea unei decizii corecte. important e sa te linistesti si dupa ai sa vezi ca altfel vei vedea lucrurile. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inainte de a mai da raspunsuri de astea pe langa, mai citeste odata mesajul si asigura-te ca ai inteles bine. Nu i-a zis nimeni CU CINE sa se casatoreasca, ci doar faptul ca TREBUIE sa se casatoreasca DACA raman impreuna. Sunt 2 lucruri cu totul diferite. Bogdan. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 01:09:11 |
| Relatiile parinti/copii, frati/surori - nevoie de incurajari | AGabriela | Generalitati | 21 | 31.08.2012 13:01:24 |
| am nevoie! | piedonee | Generalitati | 0 | 06.06.2012 20:36:14 |
| Am nevoie de un sfat... | anyone... | Generalitati | 25 | 14.06.2011 17:30:12 |
| Am nevoie | Danut7 | Generalitati | 0 | 15.09.2010 20:50:36 |
|
|