Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2009, 12:30:21
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Nu stiu, draga Zoridezi.

Eu una stiu. Gandindu'ne la Apocalipsa vom pierde prezentul, singurul care conteaza. Ne aruncam in viitor si uitam de prezent. Oare ce conteaza ce va fi atunci, daca acum noi nu inmultim dragostea, daca nu participam la cat mai multe slujbe. Parerea mea.

Apocalipsa este o carte asupra careia si foarte putini sfinti au indraznit sa se pronunte.
Avem o foarte mare Biblie, pe langa acea carte. Oare o cunoastem si o intelegem pe aceea, ca sa ajungem si la ultima carte?
Off, daca ne punem o intrebare, gata pierdem prezentul? Doar nu o sa ne petrecem o viata intreaga talcuind Apocalipsa :)) Eu zic ca ceea ce scrie in Noul Testament e usor de inteles, dar de abia dupa ce citesti explicatiile sfintilor cu privire la pacate, smerenie etc si le intelegi cu inima ( caci "litera ucide") atunci multe lucruri devin clare. Mai greu este sa pui in aplicare ceea ce ai invatat. Dar esentialul poate fi inteles de orice om cu un dram de discernamant.

Apocalipsa nu trebuie ocolita, ea a fost scrisa pentru noi cu un scop, altfel nu mai avea ce cauta in Biblie...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Apocalipsa Anna Generalitati 16 07.11.2017 18:43:07
Apocalipsa Gabriel-G Spiritualitatea ortodoxa 1 05.12.2011 21:03:32
Apocalipsa gabrielazamfir Intrebari utilizatori 9 03.03.2010 16:07:36
APOCALIPSA elyere Despre Biserica Ortodoxa in general 15 31.05.2008 23:49:27
APOCALIPSA saccsiv Generalitati 5 30.03.2008 10:40:27