![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sunt o anonima care are niste probleme care ma pun pe ganduri.Tatal meu a intrat intr-un anturaj din pricina serviciului,avand contact si cu femei si cu barbati este foarte usor de influentat si de aceea cred ca niste rau voitori i-au facut ceva si l-au intors asupra familiei noaste.Numai pe mine si pe mama ne suporta...pe rudele din partea mamei nu le poate suporta.Are si o boala si datorita acestui lucru spune ca nu poate sa tina post,de Biserica s-a indepartat,nici pe noi nu ne lasa sa mergem la Biserica.Crede absoult tot ce ii spune acele persoane care ne vor raul,daca il contrazicem in privinta acestor persoane devine violent...va rog da-ti-mi un sfat ce sa fac?Multumesc!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este in nici un caz sa nu faca sfestanie fara acordul tatalui, mai ales pe ascuns, ca sa nu iasa urit de tot!
|
|
||||
|
||||
![]()
la ce te referi cand spui ca sa nu iasa urat de tot? te referi la faptul ca s-ar putea intampla sa apara tatal pe nepusa masa in timpul sfestaniei?
|
|||
|
|||
![]()
Nu, mai rau. Rugaciunile sfestaniei combinate cu dele de exorcizare pe care multi le solicita sunt foarte puternice si pun in miscare mecanisme imprevisibile si cu rezolvari dumnezeiesti care nu intotdeauna sunt CELE pe care le asteapta cei din casa. Este posibil ca tatal sa se infurie, sa iasa scandal, batai, separari, chiar divorturi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate andreicozia.
Cititi va rog cartea Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos, costa 10 RON, eu am comandat-o pe net la www.librariasophia.ro, si acolo iti spune Sfantul ce sa faci.Ar fi prea lung textul sa ti-l scriu eu aici. Te rog asculta-ma! |
|
||||
|
||||
![]()
nu sunt in pielea ta si nu stiu ce simti dar un singur lucru stiu ca acest lucru nu ar trebuii sa-ti fie piatra de poticnire mai ales ca ai doi copii frumosi multumeste lui DUMNEZEU ca nu ai necazuri mai mari si cu privire la sinucidere nici sa nu te mai gandesti si sa te spovedesti de acest mare pacat iar despre gandurile pe care ti le faci despre tine sunt numai de la spurcatul diavol ca sa te dezarmonizeze roagate lui DUMNEZEU si mergi la biserica si numai asculta de gura oamenilor
|
|
||||
|
||||
![]()
Veronica draga, noi "I LOVE YOU, TU NIMIC?". Asculta-l te rog pe vsovi.
Lupta cu ispita, tu nu reprezinti un nas si nici nasul pe tine, esti chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Ocupa-te mai mult de chipul sufletului tau. |
|
||||
|
||||
![]()
Si cum daca tatal este impotriva ele sa nu ma sfinteasca casa niciodata Andrei cum asa,eu as face cind e el la servici why not?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog sa ma ajutati!:( | nectariepv | Generalitati | 0 | 21.07.2011 12:00:04 |
va rog ajutati-ma | florentina_bl | Intrebari utilizatori | 18 | 14.01.2011 16:39:30 |
ajutati-ma va rog | paulika | Generalitati | 2 | 07.06.2010 21:26:40 |
ajutati | galeryiu | Umanitare | 0 | 25.04.2008 19:39:24 |
Ajutati-ma | ioanhodean | Pocainta | 1 | 30.03.2008 23:25:17 |
|