Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2009, 07:47:35
getagrip getagrip is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Ai perfecta drepate, dar cred ca si noi uneori suntem agresivi, ba chiar ideologici. Stiu, cu ei nu se negociaza nimic, dar cred ca ar trebui sa evitam discutiile aprinse, Petre Tutea spune ca "Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Intre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si intre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu" Din cugetarile lui Petre Tutea
Da, o cugetara adanca. Si eu sunt viu, mai viu decat multi dintre voi. Daca va e mai usor sa va duceti existenta amagindu-va cu tot felul de povesti, cinste voua. Partea problematica e ca incercati sa ii convingeti pe toti sa gandeasca la fel, ba chiar ati vrea sa le fie bagate legendele astea cu forta in cap, inca din fasa.

LapetiteMoc: sunt o multime de religii si toti reprezentatii lor se cred ca fiind cei alesi. Toti cu argumente la fel de 'convingatoare' ca ale voastre.

zaharia2009: nu oi fi eu crestin, dar sunt destul de sigur ca Dumnezeu nu se prescurteaza. Asa ca ai grija cu D.zeul tau, ca azi-maine te trezesti in iad si nu stii de ce.

Iustin32: o cugetare mai puerila decat povestea ta cu muscoiul e greu de gasit. Daca Dumnezeu exista, ce ma fac? Nu ma fac nimic. Daca e asa mare si milostiv cum se zice, ma iarta oricum. Daca nu ma iarta, inseamna ca nu e mare si milostiv, deci tot eu am avut dreptate. Voi de asta credeti? De frica? Dar tu ce te faci daca la judecata de apoi dai nas in nas cu Odin? Ca ala nu e deloc milostiv, ci chiar din contra. La asta te-ai gandit?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scoaterea Episclezei adelin Biserica Ortodoxa Romana 40 14.02.2011 12:50:25
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Predarea religiei in scoli Mirean Biserica Ortodoxa Romana 229 05.10.2010 21:46:18
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44