![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dumi-emil,am vazut ca pe un alt forum pe care ai cerut ajutor,ti s-au trimis niste pachete.Acei oameni la ce adresa au trimis?
Intelege ca daca nu dai o adresa unde lumea sa va trimita ceva ajutoare,fiecare dupa puterile lui,nu aveti cum le primi. Cei care scriu pe acest forum sunt din toata tara si nu toata lumea poate bate drumul pana la Tulcea ori sa dea telefoane peste telefoane,deci trebuie o adresa exacta pe care sa primiti aceste ajutoare. Daca cei care nu au bani ar vrea sa va ajute cu altele,cum ar fi haine,jucarii,etc,chiar si folosite,dar in stare buna,v-ar fi de folos? In alta ordine de idei,cu primii bani pe care ii puteti strange ar trebui sa rezolvati problema actelor,pentru ca fara ele nici de la stat nu primiti nimic si nici alte demersuri nu puteti face. |
|
||||
|
||||
![]()
Stai ca am gasit ceva:
"dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 bloc e1 scara a apartament 19" Aceasta este adresa? Si inca o intrebare:daca nu aveti buletin,atunci cum puteti ridica ce primiti de la posta? |
|
|||
|
|||
![]()
Adresa la care puteti trimite pachete cu orice doriti orice ajutor e bine venit din partea dumneavoastra este strada ,alunisului nr 9 ,bloc e1, scara a, apartament 19 bani voi da un cont maine nu vreau sa ma inbogatesc cateva sute de mii sa ma pot descurca cu actele atat cer apoi ne putem descurca mai usor asa este nu cer altceva decat sa imi fac actele sa pot sa iau drepturile care mi se cuvin copiilor daca situatia ar fi fost altfel nu necesitam ajuto chiar ajutam pentru toti care doresc sa ne ajute va rugam dumnezeu va avea grija de fiecare si intelegetine ne este greu sa mergem din usa in usa sa batem fara rost avem nevoie dumnezeu stie si ne ajuta dandune sanatate la copii si puterea sa le trecem pe toate va multumim tuturor care doresc sa ne ajute dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun,deci se poate trimite la Dumitrescu Dumitru Emil,oras Tulcea,jud.Tulcea,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,a p.19.
Banuiesc ca este numele sotului.El are buletin sa ridice colete sau bani?Sau cum procedati? Last edited by heaven; 07.08.2009 at 19:23:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Adaugati si un cod al orasului...
Si nu uitati ca asteptam un nr. de telefon al parintelui (de la Biserica, sau cel personal sa-l putem contacta). Cum deja ati fost intrebati: daca nu aveti acte, cum puteti ridica pachetele de la posta? |
|
||||
|
||||
![]()
Bun,deci numele este Dumitrescu Dumitru Emil,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19, oras Tulcea,jud.Tulcea.
Banuiesc ca este numele sotului.El are buletin sa ridice colete sau bani?Sau cum procedati? PS:Scuze,am vrut sa scriu mai corect adresa si am postat de doua ori. |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa ne intelegeti ca sa nu credeti ca vrem altceva chiar dorim sa fim ajutati cunva deci la asistenta sociala nu am ce face cel putin mia spus cat nu am buletin si sal scot trebuie sa merg la botosani dorohoi acolo am stat acolo sta mama mea de ce nu ajuta ea este bolnava si abia se intretine pe ea alocatia nu am putut sa o fac pentruca nu am certificatul deci intrun final sa ma intelegeti pana nu fac buletinul nu ma ajuta nimeni politia ma ajuta imi da amenta doar asa pana imi fac buletinul sotul meu are buletinul cu domiciliul in tulcea pardina de cand au stat la bunicu sa prapadit sia facut anul trecul dar el nu are cum sa ma ajute la adresa de care vam dato putem primi pachete deoarece mai mult conteaza numele asa a spus la posta nu avem probleme cu asta vam spus maine va dam nr preotului dar sa vb doar 1 2 nu vrea sa fie atacat cu telefoane intruna ii voi spune sa intre si pe sait altceva nu stiu cum sa fiu explicita dioamne ajuta
|
|
||||
|
||||
![]()
Codul postal:
Tulcea Strada Alunisului nr. 8-12 820204 Recapituland intreaga adresa: Dumitrescu Dumitru Emil,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap19,oras Tulcea,jud.Tulcea,cod 820204. Last edited by heaven; 07.08.2009 at 19:36:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Doar pachete banii ori online ori va dau maine un cont sa dus sa faca astazi cont sper ma rog la maicuta domnului sa ne ajutati cum puteti acum ies cu copii afara
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-nteleg cum se pot trimite pachete, bani on-line ...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|