Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.08.2009, 16:26:38
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Explică-mi te rog cum ar trebui să ne inmulțim pe acest pământ , dacă și casătoria este un păcat? Eu spun să fim puțin mai serioși și ceva mai echilibrați în afirmații de genul celor postate de dumneata . Să nu sărim din lac în puț si nu ne dăm mai sfinți decât Sfinții. Cununia este o Taină, d'le !
Am sa punctez cele CITEVA fraze din biblie care sint IGNORATE CU DESAVIRSIRE
1.Credinta nu este a tuturora (este scris in biblie)
2.Daca nu va nasteti din nou,NICI MACAR nu veti vedea imparatia cerurilor.
3.Sf.Apostol pavel: Noi PAZIM GINDUL NOSTRU ca nu cumva altora propovaduind sa ne facem noi insine netrebnici.
4.Dumnezeu in scriptura,despre lume : Ei doar AU AUZIT despre mine.
5.ISUS CRISTOS : Famenii sint de 3 feluri:
Care s-au nascut din pintecele maicii lor pentru imparatia cerurilor
Care,de dragul imparatiei lui dumnezeu s-au facut fameni
Din cauza oamenilor s-au facut fameni.
6.Lata e calea care duce la pieire si MULTI umbla pe ea,ingust e drumul care duce in imparatia cerurilor PUTINI IL AFLA SI-L GASESC.
Deci,exista 2 drumuri : vrei sa TRAIESTI ? oMOARA-TI TRUPUL (dorinta,placeri,atasamente,toate gunoaiele acestea ti-au fost implementate ca fiind NECESARE ...prin educatia primita,scoala,societate)
Vrei sa mori ? Atunci vei trai vesnic (dar TU,trebuie sa mori,pentru ca CRISTOS sa traiasca in tine)....si din nou...CREDINTA NU ESTE A TUTUROR.
NOTA: in momentul decesului fizic a trupului,sentimentul de EU se deplaseaza pe ceia ce paraseste trupul fizic adica pe SUFLET.
Casatoria este una din cele 7 taine.Ca urmare ESTE TAINA in strinsa unire cu celelalte...ALTFEL NU ESTE TAINA...tot asa cum Taina sfintei IMPARTASANII este taina DACA URMEAZA faptelor celor bune si nu devine o datorie ce trebuie indeplinita.
Cele mai placute fapte bune pentru Dumnezeu sint : amabilitatea,zimbetul,disponibilitatea,implicare,m ila,compasiune,toleranta,intelegere.
Fa pe toate acestea si ajuti pe toata lumea si pe tine insuti,daca caracterul tau este strins format din aceste fapte bune...puterea mintii de a calcula TOTUL in baza pierdere/cistig va disparea de la sine,cel mai greu este cu impulsul sexual...dar deja am scris prea mult.
Doamne ajuta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Patericul- Intelepciunea pragmatica a zilelor noastre georgeval Generalitati 14 15.03.2013 11:29:52
Intelepciunea ultima florin.oltean75 Generalitati 0 17.09.2011 22:26:52
Destinul si providenta divina Jennyfer Intrebari utilizatori 2 22.02.2010 11:34:05
Justitie divina sau justitie laica?! Nevrednicul Generalitati 4 08.11.2009 17:41:34
JUDECATILE LUI DUMNEZEU SAU PROVIDENTA DIVINA Iustin44 Generalitati 20 28.06.2007 18:27:00