Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2009, 20:20:32
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Daca as cunoaste reteta fericirii ti-as spune-o ..fara plata .. dar cum n-o stiu ,iti spun : nu mai aplica dinamica omletei ,
stii ca meriti mai mult ! Nu mai cauta scuze ca-i orasul mic , ca te stie lumea ,, dus cu pluta ,, ..ci tu cauta sa -ti gasesti o femeie dupa sufletul tau ..Roaga-te la Domnul sa o afli .Trebuie sa fie pe undeva sau chiar langa tine, inca n-o vezi .Esti tanar si poti sa lasi trecutul ca-i deja trecut , traieste ziua de azi cu bucurie si speranta si te rog frumos , ia-L pe Dumnezeu de mana si cauta femeia potrivita .. Tu ai nevoie de o iubire noua . Mai devreme sau mai tarziu o vei afla , numai caut-o ! Stiu ,e mai greu sa renunti la ceea ce nu ai , decat la ceea ce ai ! Asa ca te rog , apreciaza ce ai si intregeste totul cu speranta ca in curand veti fii doi , apoi trei ..si-atunci n-are decat sa ploua afara ..!
A plouat prea mult in sufletul tau ,ajunge !
Domnul sa te ajute !

Si daca te-am inteles gresit , iarta-mi prostia !

Last edited by sia; 09.08.2009 at 21:01:26.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2009, 22:17:25
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Daca as cunoaste reteta fericirii ti-as spune-o ..fara plata .. dar cum n-o stiu ,iti spun : nu mai aplica dinamica omletei ,
stii ca meriti mai mult ! Nu mai cauta scuze ca-i orasul mic , ca te stie lumea ,, dus cu pluta ,, ..ci tu cauta sa -ti gasesti o femeie dupa sufletul tau ..Roaga-te la Domnul sa o afli .Trebuie sa fie pe undeva sau chiar langa tine, inca n-o vezi .Esti tanar si poti sa lasi trecutul ca-i deja trecut , traieste ziua de azi cu bucurie si speranta si te rog frumos , ia-L pe Dumnezeu de mana si cauta femeia potrivita .. Tu ai nevoie de o iubire noua . Mai devreme sau mai tarziu o vei afla , numai caut-o ! Stiu ,e mai greu sa renunti la ceea ce nu ai , decat la ceea ce ai ! Asa ca te rog , apreciaza ce ai si intregeste totul cu speranta ca in curand veti fii doi , apoi trei ..si-atunci n-are decat sa ploua afara ..!
A plouat prea mult in sufletul tau ,ajunge !
Domnul sa te ajute !

Si daca te-am inteles gresit , iarta-mi prostia !
....
Varianta cu aflarea unei jumatati,nu este reala.Nu din mindrie iti spun...de felul meu sint dragut,fizic arat chiar bine,multi prieteni mi-au spus ca '' ce succes am la fete'' (in trecut)
asa ca,acest aspect fizic este si pricina de rau,denigrat tocmai ca arat asa cum sint,ca zimbesc tot timpul si NU E POSIBIL ca un ratat,un ciudat si lunatic sa se uite femei/fete din cercul ''lor'' dupa mine.Ei sint cineva.Ca si o remarca personala...80% din populatia Rominiei
se situeaza SUB nivelul integritatii.
Amin
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
NEVOIA DE DIALOG iosif Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 253 10.01.2013 23:51:18
Nevoia credintei Kronos Generalitati 16 26.06.2011 17:17:25
Nevoia de a crede dorinastoica14 Pocainta 15 21.07.2009 12:41:01
nevoia de credinta oni91 Teologie si Stiinta 6 18.01.2008 18:01:36
Nevoia de Hristos danyel Generalitati 10 09.03.2007 14:45:15