![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: Odata mi-a explicat,dar dumneata nu poti intelege. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Circula pe net vreo 12 motive pentru care Dumnezeul biblic este considerat de parerile atee ca fiind rau. Cu citate din NT si VT. Pe mine nu m-au convins, sunt niste citate smulse din context si care nu admit explicatiile de nici un fel, asa cum nici tu nu vrei sa accepti explicatia pe care am scris-o eu mai sus - probabil ca ai aruncat o privire ironica in treacat zicand: ce zice asta, stiu eu mai bine ca oricum bate campii, nici nu merita atentia lecturii. O seara buna si tie si desteptarea devreme, ca stii tu: cine se scoala de dimineata departe ajunge. :D
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? | florin.oltean75 | Generalitati | 3 | 22.02.2012 20:28:10 |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
oameni care nu au crezut in Dumnezeu | cozia | Intamplari adevarate | 5 | 28.07.2008 20:15:06 |
|