![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Lasand la o parte gluma, spun deschis si serios ca cu vsovi nu te poti intelege. Eu m-am lamurit de asta pe alt topic, cel al aselenizarii. Intotdeauna ia rolul lui "Gica contra", fiind paralizat de atat de comuna paralizie a filozofilor nepractici: -Eu cred ca iubirea este totul, tu ce crezi? -Prima data defineste iubirea. -Defineste ce inseamna a defini... etc etc pierzand ideea initiala sau esentiala. Uite: topicul era despre geocentrism si am ajuns la pamant plat si la calendare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
shi te rog defineshte care e ideea initziala sau esentziala... :) dar din scriptura nu rezulta centricitate pamantului shi nici a soarelui ci centricitatea cerului intre sus shi jos dar pamantul nu se mishca ci luminatorii de pe cer pe intinderea cerului: soarele, luna shi stelele, ele se mishca... deci nu exista un geocentrism shi nici soarecentrism ci lucrurile sunt exact asha cum sunt scrise dar au shi semnificatzii duhovniceshti shi taine frumoase... spre pocaintza shi Mantuire... shi fericire apoi. Last edited by vsovi; 12.08.2009 at 17:05:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma, mai sunteti multi din Targu Mures?
Lasand gluma... cum zici tu. Pamantul este in centrul Universului. Considerand ipoteza cea mai probabila a Universului finit si fara margini, centrul lui este pretutindeni. Tu esti in centrul Universului si eu la fel si ET la fel.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 14:11:11 |
| cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 18:51:44 |
| Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 14:53:20 |
| Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 12:02:21 |
| Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 16:09:42 |
|
|