Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2009, 15:10:59
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Daca Pamantul pe care traiesti nu e rotund, ma intreb cum arata Universul pentru tine si ce inseamna acesti meteoriti pe care ii vedem uneori.

Traditie, cu tot respectul si fara suparare: daca te deranjeaza raspunsurile mele, o sa inchei aici si-o sa-ti prezint toate scuzele sincere. Sa nu ne culcam seara avand ceva unul cu altul.
Lasa-ma sa iti dau un sfat din ala batranesc: niciodata sa nu spui asta la un barbat, si intr-o masura relativa, la o femeie exceptand nevasta ta. Nu cred ca pe acest topic isi au locul declaratiile concupiscente.

Lasand la o parte gluma, spun deschis si serios ca cu vsovi nu te poti intelege. Eu m-am lamurit de asta pe alt topic, cel al aselenizarii. Intotdeauna ia rolul lui "Gica contra", fiind paralizat de atat de comuna paralizie a filozofilor nepractici:
-Eu cred ca iubirea este totul, tu ce crezi?
-Prima data defineste iubirea.
-Defineste ce inseamna a defini... etc etc pierzand ideea initiala sau esentiala. Uite: topicul era despre geocentrism si am ajuns la pamant plat si la calendare.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42