![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
intradevar nu are importanta unde sta si ce face dar uneori ne prind bine povestioare despre ingerul pazitor. de exemplu cand eram mica si mergeam la biserica voiam sa mananc dimineata dar bunica imi spunea ca ingerul meu pazitor o sa fie suparat din cauza ca dc eu mananc el nu o sa mai poata sa se impartaseasca...si astfel unica ma convins sa fac 2 lucruri bune: sa nu mananc pt a ma putea impartasi si in al 2a rand stateam cuminte in biserica si nu ieseam afara din cauza ca stiam d ela bunica ca ingerul ma urmeaza peste tot si nu voiam sa piarda ceva important....cumva aveam grija eu de ingerul meu pazitor
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ingerul pazitor, calauza ta din umbra | NECTARIE | Generalitati | 5 | 21.07.2014 11:59:41 |
Ingerul pazitor | georgeval | Generalitati | 54 | 10.08.2010 15:29:27 |
Ingerul pazitor | CalinAndrei | Intamplari adevarate | 1 | 31.05.2010 12:29:21 |
Ingerul pazitor | Dodi | Intamplari adevarate | 26 | 19.10.2009 03:28:03 |
istoria Sfintei Liturghii | catalinabalhui | Sfanta Liturghie | 2 | 23.04.2009 00:12:33 |
|