Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2009, 00:37:35
c_reion c_reion is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.10.2008
Smile Multumesc!

Va multumesc!
Am citit si recitit raspunsurile primite de multe ori.- in continuare sunt impresionat de bunatatea unor oameni pe care nu ii '" cunosc"'
Am incercat sa aplic o parte din invataturile primite.-atat cat am putut
Am mai lasat la o parte din ceea ce era rau in mine.- trebuie multa putere
Am incercat sa tec "'peste"'.--a ramas un"'damb"
Am UITAT sa mai tin posturi.-la Biserica nu am timp
Am inceput sa lucrez mai mult.-Nu mai am timp nici de copii.
Am inteles ca trecerea timpului imi modifica perceptia asupra unor evenimente- discutii
Am obosit.
Nu am fost la psiholog-la duhovnic nu am timp e in afara Bucurestiului, am gresit cand am ales
Teoretic ar trebui sa ma ocup de copii.-
Am discutat VAG cu alta persoana o parte a problemei.
S-a idragostit de mine - sau de ideea ca poate si ei i se intampla lucruri "ciudate" in casnicie.
Daca nu as fi in locul meu si as putea sa o fac m-as lua singur la bataie.
Intotdeuna mi-a placut matematica si nu oricare ci cea mai simpla parte a ei algebra (si geometria) din acest motiv incerc sa fac lucrurile cat mai simple.Nu reusesc.inca

De fapt am revenit sa va multumesc inca o data.
Am tot sters din ce am scris mai sus, poate acesta e motivul pentru care lucrurile nu sant prea bine legate intre ele.
Sper sa nu va ingreunez viata, celor ce mai aveți timp sa mai dati cate un sfat din cand in cand, daca am sarit calul imi cer scuze.--stiu ca nu sunt perfect dar pentru moment caut drumul.--sanse sa ajung din lac in put sunt destule
In ultimul timp am observat ca tot încercând sa fac bine iese rau pentru aceia pe care vreau sa ii ajut (nu pentru toti un procent destul de mic dar asta nu ma face sa ma simt bine)- asta ma face sa cred ca nu mai judec nici foarte corect

Daca se poate va rog sa dati la o parte lucrurile care nu isi au rostul aici si sa ramaneti cu profunda mea recunostinta!

Va multumesc!

ps.: poate din ceea ce am citit nu am inteles chiar totul--mai citesc, revin , ma gandesc, oricum ce a fost mai greu abia incepe(aici sper sa ramana doar o gluma)
MULTUMESC!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Caut un preot? grgsc_mrs Generalitati 21 15.07.2011 14:00:37
Ajutor, caut o icoana sa cumpar si nu o gasesc anirod Generalitati 4 21.09.2010 18:01:52
caut ajutor! service_sad Rugaciuni 10 27.08.2009 14:02:04
Caut o carte Florin-Ionut Generalitati 10 25.05.2009 15:47:48
Caut o carte! victoritaa Generalitati 11 14.06.2008 19:44:55