![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu mare tristete, ma alatur si eu tuturor celor care ti-au transmis condoleante pentru sotul tau. Imi pare tare rau ca s-a chinuit foarte mult si a lasat multa durere in urma, tie si copilasilor tai. Stelica insa si-a gasit linistea, nu-l mai doare nimic, nu-i mai trebuie bani de medicamente. Pentru tine si copii va fi greu in continuare. Bunul Dumnezeu sa te ajute sa poti trece prin toate greutatile vietii si sa poti sa-ti cresti copilasii!
Dumnezeu sa-l ierte si sa- odihneasca alaturi de cei drepti! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bunul Dumnezeu sa va intareasca, in aceste clipe grele
![]()
|
||||
|
||||
![]()
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L PRIMEASCA LA EL!
Chiar daca nu ne cunoastem suntem alaturi de voi! http://www.crestinortodox.ro/intervi...enia-tineretii Last edited by ioanaz; 28.08.2009 at 12:23:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Evi
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte pe Stelica + si pe voi sa va acopere Maica Domnului cu Acoperamantul ei.
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte
sa va intareasca Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu in aceasta incercare grea
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa multumesc din suflet celor care au fost alaturi de noi si ne-au oferit sprijinul lor.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Un an scolar bun le doresc copiilor dumneavoastra, doamna Mariana!
Domnul sa va ocroteasca! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim mult pentru urare. Dumnezeu sa va dea sanatate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca in rai alaturi de toti sfinti si tie multa tarie si sanatate sa mergi inainte si sa le faci pe toate cele crestinesti.Te inteleg si sant alaturi de tine Stelica caci mie si dupa un an (acus pe 26 sept)de cand s-a stins mama inca mie mare durerea desi avea 80 de ani.
Doamne ajuta!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
"Vreau sa traiesc" | dorinastoica14 | Umanitare | 224 | 25.01.2013 22:25:09 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:33:08 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:31:49 |
Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 14:13:17 |
|