![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa stiu motivul pentru care considerati poporul roman mai valoros sau mai merituos decit, sa zicem, un popor care ar fi luat nastere din contopirea popoarelor roman si maghiar, prin ocuparea Romaniei de catre Ungaria.
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;164174]As vrea sa stiu motivul pentru care considerati poporul roman mai valoros sau mai merituos decit, sa zicem, un popor care ar fi luat nastere din contopirea popoarelor roman si maghiar, prin ocuparea Romaniei de catre Ungaria.[/QUOTE
Intreaba acolo unde este locul, nu aici. Tratam subiecte mai serioase |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Henric_al;164178]
Citat:
Ca de pilda poporul roman: eu s-ar putea sa am ideea ca ar fi fost mai bine daca dacii ii primeau pe romani cu bratele deschise, probabil ca azi altfel ar fi stat lucrurile. Asta nu inseamna ca nu imi convine ca sint roman sau ca sint mindru ca sint roman: nu e meritul meu ca m-am nascut aici. E mult mai important ceea ce facem noi acum decit ce au facut stramosii nostri. Mandria cu stramosii e o prostie, e o inconstienta mandrie de sine insusi. Scuze pentru offtopic |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;164225]
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Henric_al;164359]Cred ca ar trebui sa lasam sofismele de o parte. Fac un apel de obiectivitate catre toti. Sunt convins ca urmarind macar partea culturala a Bisericii, am fost destul de convingator referitor la legatura din Stat si Biserica. De aici si studiul religiei in scoala, macar ca o istorie de credinta a stramosilor nostri si de educatie religioasa. De asemenea si pentru meritele pe care le are mentinerea statului roman de astazi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna pentru tine educatie religioasa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum ca te-am urmarit putin, imi dau seama ca nu esti serios, ori te amuzi pe acest forum si iti bati joc de noi, ori ai capul patrat si...
Sa pui iarasi aceasta intrebare cand ti s-au postat zeci de raspunsuri pe aceasta tema? Eu consider ca ai fost respectat pe forum. Tu nu vrei sa ne respecti? Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|