![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfatul meu pentru danyel e sa incerce sa se roage cat mai mult in biserica si cu familia. Care-i abaterea de la subiect? Si din nou observ ca faci niste afirmatii, care nu fac nimic altceva decat sa denote nivelul tau intelectual. Cum poti sa zici ca nu pot toti membrii familiei sa se roage pentru ca nu au aceiasi ora de culcare? Cine zice ca rugaciunile de seara se fac neaparat inainte de culcare? daniyel vorbea despre rugaciunile de SEARA, care de regula se fac SEARA, indiferent de ora culcarii. Sunt biserici de mir unde se tin rugaciunile de dimineata si de seara. Apoi n-am inteles punctul 2, rugaciunea de obste incalca caracteristicile respective? Auzi, observi la Sfanta Liturghie (de ex) galagie, agitatie, violare a intimitatii in timpul rugaciunii? Nu stiam ca esti cel mai sporit duhovniceste din familie si te rogi, iarta-ma. Har si Pace de la Domnul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cineva pe pagina urmatoare spunea ca dupa rugaciune este interzisa orice activitate,atunci clar ca nu se pot ruga toti membrii familiei in acelasi timp. Nu toti au aceeasi ora de culcare,nu toti au acelasi program la servici,nu toti fac aceleasi activitati sau sa si le termine la aceeasi ora... Si uite asa se deviaza de la subiect. Spuneti-i ceva clar in legatura cu rugaciunea lui de seara,daca nu,haideti sa nu ne mai afisam peste tot vastele noastre cunostinte. Imi cer si eu iertare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta ca a spus "cineva" ca dupa rugaciune e interzisa orice activitate, e cam absurda. Nu stiu la ce s-a referit exact, dar modul in care ai introdus afirmatia suna rau tare. danyel intreaba: Voi cum procedati? asi dori sa posteze fiecare modul de a se ruga pt a ne completa si a ne imbogatii vorbirea noastra cu Dumnezeu. Am postat opinia mea mai sus .... ontopic. Har si Pace de la Domnul! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
putem concepe copilul sambata seara sau duminica seara? | ioanaz | Nunta | 217 | 25.02.2012 23:24:49 |
Rugaciunile de seara | haitchi | Intrebari utilizatori | 2 | 27.06.2010 20:40:33 |
buna seara ! | tanty12 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 08.12.2009 16:51:44 |
buna seara! | georgiana_master | Rugaciuni | 4 | 31.10.2006 13:32:43 |
o rugaciune pt seara... | georgiana_master | Rugaciuni | 0 | 09.09.2006 00:19:08 |
|