![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Andrei, imi pare rau ca nu m-am facut inteles, eu tocmai asta doresc sa scot in evidenta, ca oamenii trebuie sa se impartaseasca. Ma doare sufletul sa vad ca la chemarea preotului spre impartasire nu vin decat doua trei persoane, desi in biserica sunt zeci.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...deoarece cind te apropii incepe sa te ia cu frica ca vei fi anchetat, judecat de catre preot si trimis la plimbare deoarece nu te-ai spovedit in dimineata respectiva sau mai stiu eu ce, ceea ce este absurd. Oare ce s-o fi putut intimpla de ieri sau de o saptamina de cind m-am spovedit ultima oara? Am pacatuit de nu mai stiu de mine? Este de-a dreptul ridicol si foarte neziditor pentru toti |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei, e dureros ca la noi impartasirea are un caracter cu totul exceptional. Si mai dureros e ca sunt preoti care nu se spovedesc cu anii, dar care opresc de la impartasire pe altii - pe motiv ca acestia nu s-au spovedit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oooooo, poti sa o mai spui odata! Mare, mare adevar este in afirmatia ta, numai cine stie poate spune asta.