![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Imi este dor de caruta lui Mos Mircea, de inima careia ma agatam si ma ducea pana la garla, locul de unde el lua nisip si pietre, iar eu ma scaldam. Mi-e dor de cercul pe care il alergam pe ulita prafuita a copilariei... acum drumul este asfaltat, iar copiii lui Mos Mircea au masina, le era greu sa creasca un cal.
|
|
|
||||
|
||||
|
Am dat intamplator peste aceasta poza...si cand am vazut-o, mi s-a facut doooooooor de Gradina mea Botanica
|
|||
|
|||
|
Copilarie copilarie unde esti? Imi placea mult sa joc "sotron"cu verisorii mei(dumnezeu sa-i odihneasca) ce mai saream toata ziua si cind e era soarele sus de dogorea fugeam la girla acolo unde mama punea cinepa la murat si nu stiu cum reuseam dar cind plecam cinepa era descoperita de apa si sa vezi a doau zi cind vedea mama saraca.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ce ati face in locul meu? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 27 | 07.07.2012 10:26:01 |
| Locul unde sa ne dam Buna ziua | dobrin7m | Generalitati | 187 | 01.03.2011 17:02:29 |
| Locul nasterii Maicii Domnului | NECTARIE | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 20.01.2011 02:05:02 |
| Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 17:28:21 |
| locul de veci | Dia20_diana | Eutanasia | 4 | 14.02.2008 22:40:40 |
|
|