![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Am atasat randuiala din Molitfelnic care se face in asemenea cazuri.
|
|
|
||||
|
||||
|
Copii, nu va jucati de-a molitfelnicul, ca-i periculos.
|
|||
|
|||
|
Daca poti sa dezvolti ideea. Nu am inteles de ce?
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt rugaciuni de exorcizare pe care numai unii preoti le fac. Sa nu le citesti.
O femeie simpla avea un molitfelnic in casa si citea seara rugaciuni din el, nestiind ce face. Si uneori se scutura patul cu ea, zdruncinat de o mana nevazuta. I-a spus preotului si el a lamurit-o de ce se intampla asta...
|
||||
|
||||
|
Nu stiu nici eu ce sa spun, sa cred, sa nu cred...
Dar daca exista diavol, trebuie sa existe si instrumentele sale. Da, am auzit si eu ca sunt femei, oameni invidiosi in sate care stiu vraji, sau stiu ce sa faca ca sa ia laptele de la o vaca. Saracul animal, ce vina are ca unii sunt invidiosi. Cel mai probabil ca preotul ar trebui sa poata rezolva. Dar sa nu uite nici de veterinar... |
|
|
|||
|
|||
|
Trebuie chemat medicul veterinar, nu preotul.
Manifestarile nervoase sunt multe si variate, nu este ceva extraordinar ca vaca o ia la fuga pe camp in loc sa intre in grajd. Iar faza cu laptele e legata probabil de glandele mamare sau de ce mananca animalul. |
|
|
||||
|
||||
|
Pai din ce imi amintesc eu, am mai avut probleme de genul asta si cu alte vaci, si dupa tratamente peste tratamente, a mers bunica nu mai stiu pe unde si a rezolvat problema. Despre rugaciunea din Molitfelnic, eu nu o citesc Doamne-fereste. Inca nu am ajuns sa vad daca au vorbit cu preotul; daca nu, ma voi duce eu sa vorbesc.Cat despre mancare: iarba proaspata, dovleci cu tarate, sfecla, si cam atat. Stiu ca exista diavoli, deci exista si slujitori de-ai lui, care fac rau. Oricum, din cate am inteles, bunicii nu sunt singurii care au probleme de genu' asta.
De obicei nu cred in superstitii gen pisica neagra= ghinion, etc. dar cu oameni care vor sa faca rau, da, stiu ca sunt. Multumesc de sfaturi. Va voi tine la curent cu ce se mai intampla. Doamne ajuta
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| vraji | bleusi | Vrajitoria | 9 | 24.11.2014 11:26:27 |
| Cum ne ferim de vraji? | Valeria9 | Vrajitoria | 64 | 22.09.2012 02:51:03 |
| despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 12:49:26 |
| Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 21:06:43 |
|
|