![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nuuuu, ci trebuie iesit in strada pentru aceste lucruri grave, nereglementate, daunatoare copiilor. Din pacate asta este singura solutie intr-o tara considerata din lumea a treia si tratata ca atare. In afara, trebuie numai sa sesisezi primaria prin reprezentantii ei si de regula cumva se rezolva...insa in Romania din pacate merge numai cu urlete si cu pumnul!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Un mar. |
|
|||
|
|||
![]()
Este imaginea unui duh rau aia. Intereseaza-te!
Witchcraft Association. Esti mult mai putin inteligent decat crezi. Citat:
Idem. Vei muri impreuna cu cel pe care il slujesti. Ai grija. Rupe-te daca mai poti... |
|
|||
|
|||
![]()
Este poate off topic discutia despre Harry Potter. Eu cred ca astia care pun pe coperta tocmai 'portretul' lui Voldemort (in fine, a actorului care l-a jucat) nu au inteles cartea si se joaca cu teribilismul si dorinta de a soca a unora. Pentru ca Harry Potter nu este o carte satanica, nici pe departe. Este o carte foarte buna in care este vorba despre lupta dintre bine si rau, raul fiind foarte clar definit. Voldemort se caractrizeaza prin dragostea de putere si lipsa oricarei alte forme de dgagoste. Vrajitoria este un mediu literar in carte, si se stie ca literatura pentru copii este plina de vrajitori, zane, etc; povestile, dar si literatura moderna, mai ales cea englezeasca.
Toti cei care critica aceasta carte am constatat ca nici nu au citit-o. In cazurile rare cand au citit o parte din ea, a fost poate singura carte de literatura fantastica pe care au pus mana din copilarie. Eu am citit-o si m-am delectat. Este foarte bine scrisa si construita, si contine multe idei frumoase. Mai are si haz, pe deasupra. Am scris despre asta pe alt topic, cel despre Harry Potter (nu stiu pe unde este).
|
||||
|
||||
![]()
Observator a punctat foarte bine.
Asta se si urmareste. Nu e nevoie sa citesti toata cartea Harry Potter. Eu zic ca este foarte adevarat ca se urmareste satanizarea imaginatiei copiilor, a sufletelor lor inocente. Cei care publica astfel de carti vor sa faca copii sa considere magia ( alba sau neagra aceiasi fata are-adica este una!) ca pe ceva obisnuit, ca ceva ce face parte din firescul lumesc. Va dati seama ca Dumnezeu din dragostea nesfarsita pe care o are pentru om, nu-i permite diavolului sa apara in toata uraciunea sa, pentru ca oamenii ar muri de frica instantaneu ! Cum spune parintele Cleopa. Dar bietii nostrii copii, cum ii protejam daca nu cenzuram deloc mizeriile care apar in media, filme si nu numai?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sa consideram magia ca pe ceva obisnuit..." Pai daca e pe asa, ar trebuis a desfiintam si povestile cu zmei si feti frumosi. Mi se pare absurd sa pui o carte la index fara ca macar sa o citesti. Sa incercati voi sa faceti vraji dupa formulele fanteziste din Harry Potter sa vedem ce iese! Sigur, este o carte pentru adolescenti, nu pentru copii. Asta e greseala care se face, ca se da copiilor sub 12 ani.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
"Iar pe vrajitori sa-i omorati cu pietre, sa nu-i lasati sa traiasca!" Vezi ca nu scrie "iar pe vrajitorii rai sa-i omorati" ci "pe vrajitori". Incercati sa nu fiti si cu Dumnezeu si cu mamona in acelasi timp! E adevarat ca dupa Legea Noua nu mai omoram vrajitori dar asta nu inseamna sa-i imbratisam! "se stie ca literatura pentru copii este plina de vrajitori, zane"- pai este o mostenire pre-crestina cand oamenii aveau zeitati, faceau jertfe la duhuri etc. Credeam ca cel putin astia care ne credem crestini ortodocsi am depasit acea perioada... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu confunda minunile Dumnezeiesti cu vraja! O faci rau intentionat si vei raspunde pentru rautatea ta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si inca ceva sa va mai spun: m-am dus la librarie sa cumpar caiete pentru copii. Vanzatoarele care ma au la suflet ca le fac vanzare la carti, mi-au spus ca daca vin peste doua zile, atunci or sa aibe caiete cu Hanna Montana si nu mai stiu cine!!!!!... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Apropo de Hannah Montana, cu ea n-am nimic; am vazut episoade pe anumite canale cu ani in urma, si acum redifuzate pe cele pt desene , dar e o fata decenta. e un serial comic, de urmarit. Partea nasoala e ca acei comercianti care se chinuie sa scoata bani din orice dau si acelora un aer de .... ieftin.... Cand eram eu la scoala, aparusera caietele cu peisaje. Din fiecare tara era cate un peisaj... foarte frumoase.... apoi cele cu niste fete si niste baieti pe coperta, carora le faceam mustati si barbi si ochelari si dinti cariati, cand ne plicti la ore.