![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandesc ca vine iarna si cu atat mai mult au nevoie de lemne pentru incalzire, rezerve de cartofi, ceapa, etc, dar si de un acoperis deasupra capului.
Imi doresc sa ajut, dar as vrea sa fiu sigura ca situatia este una reala, stiu ca imi intelegeti suspiciunea..cu siguranta acest curajos copil si bunica lui bolnava sufera din cauza frigului, a foamei, a nesigurantei zilei de maine.In Formula -As sunt publicate doar situatii verificate din cate am aflat.. Poate reusim impreuna sa ii ajutam Doamne ajuta! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Manastirea ortodoxa romana de langa Bruxelles are nevoie de ajutorul nostru! | Ion Pop | Generalitati | 0 | 22.03.2012 19:27:47 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Televiziunea Trinitas are nevoie de ajutorul nostru pentru a rezista in continuare! | Florin-Ionut | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 11.12.2009 23:22:21 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|