Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2009, 14:31:19
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Hai fa un efort de imaginatie: daca ar exista un Creator, atunci creatiile sale ar intelege orice actiune a Sa? Cea mai simpla logica spune ca nu. Pentru ca daca creatiile sale ar intelege orice actiune a Sa atunci ele la randul lor ar fi ca si Creatorul, ceea ce este absurd. Nu e chiar atat de greu de inteles.
Apel la ignoranta!!!
Daca nu exista creator si viata a evoluat, produsii evolutiei ar intelege orice metoda a evolutiei? Marea majoritate nu iar restul doar dupa muuuuuuulta munca si multe idei geniale.
Vechi 17.09.2009, 14:55:33
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Apel la ignoranta!!!
Daca nu exista creator si viata a evoluat, produsii evolutiei ar intelege orice metoda a evolutiei? Marea majoritate nu iar restul doar dupa muuuuuuulta munca si multe idei geniale.
Ok, bine... Cum spuneti voi!
Cat in ceea ce priveste ignoranta, nu stiu cine e mai ignorant. Atata vreme cat voi va luati informatiile doar dintr-o singura sursa, iar cand intrati pe teritoriul credintei gasiti o intrebare si va cramponati in ea cu incapatanare magareasca (scuze, dar asa e) fara sa vedeti si toate celelalte lucruri, atunci pardon, nu stiu unde e mai multa ignoranta: la noi sau la voi?
Ba chiar as putea sa afirm ca sunt multe intrebari la care stiinta nu are un raspuns, asa cum am aratat si mai sus, dar voi "credeti" ca se vor gasi raspunsuri. Ok, credeti voi in stiinta si din crestinism luati doar ceea ce va convine ca sa va motivati alegerea.
Om vedea cine a gresit la moartea noastra, dar daca voi ati gresit, atunci nu mi-as dori sa fiu in pielea voastra. Dumnezeu sa va ierte!
Vechi 17.09.2009, 15:05:41
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
gasiti o intrebare si va cramponati in ea cu incapatanare magareasca (scuze, dar asa e) fara sa vedeti si toate celelalte lucruri
Ce lucruri, Corneliu? Cum pot eu sa tin la un Dzeu sau la Hristos, care imi imbolnaveste copilul pentru ca vreun timpit acum 6000 de ani s-a masturbat sau ce pacat crucial o fi facut el?

Oricum, eu astept si raspunsuri de la alti credintiosi, ma gindesc ca nu toti sint de acord cu un astfel de mod de a "iubi"
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30