![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
In zona noastra nu se dau haine noi de pomana deloc. In schimb se dau de pomana hainele bune care au ramas dupa cel care a murit. Pana la urma ce sa faci cu ele, ca e pacat sa le arunci daca sunt bune si neuzate. Noi asa am facut dupa ce a murit bunica, am chemat vecinele ei, surorile ei, etc, sa isi aleaga ce vor si ce le place. Sa stii ca e prima data cand aud ca se da un rand de haine noi de pomana. Deci nu iti fa griji.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce a murit taticu, mama si fratii tatalui i-au dat de pomana toate hainele in ziua inmormantarii. La parastasele care au urmat, au cumparat mereu haine pentru a le da de pomana.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mara,poti da de pomana si din hainele ce i-au ramas.este bine sa fie cineva care le foloseste,adica mai sarac.Doamne ajuta si Dumnezeu s-o ierte pe mama!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu m-am falit, am spus doar ce am facut in famila noastra, pentru informarea Marei. Nu mi se pare milostenia un motiv de fala, nu e o chestie iesita din comun. Pe de alta parte nu ma stie nimeni pe aici, si nici pe famila mea, deci...
|
|